پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 584974 تاریخ : 1400/04/26-15:11:25
,9,22,
تشدید نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی در کارخانجات و واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی زاهدان

تشدید نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی در کارخانجات و واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی زاهدان

از ابتدای شروع موج جدید بیماری کووید19 در استان، نظارت ها بر رعایت دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی در کارخانجات و واحدهای تولیدی و توزیعی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تشدید شده است.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو زاهدان- دکتر مریم بیگمی، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعلام این موضوع، گفت: پرسنل شاغل در واحدهای تحت پوشش، به ویژه کارکنانی که در خط تولید کار می کنند، باید به حداقل تجهیزات مانند ماسک و دستکش مجهز باشند و این موضوع در چک لیست های بازرسی لحاظ شده است.

وی افزود: یکی دیگر از اقدامات مورد توجه بازرسان وکارشناسان، غربالگری تمام پرسنل شاغل در واحدهای تولیدی و توزیعی زیر نظر مسئول فنی است و بایستی از ورود افراد مشکوک و دارای علائم تنفسی، به واحد جلوگیری شود.

دکتر بیگمی ادامه داد: تامین مواد ضدعفونی کننده، دستکش، ماسک و سایر اقلام حفاظتی بر عهده مدیر واحد تولیدی است و مسئول فنی واحد نیز موظف است بر اجرای ضوابط و دستورالعمل ها نظارت کند.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 245
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران