وی گفت : در زمان ذبح دام ضمن رعایت نکات بهداشتی، حتما از دستکش، ماسک، عینک و چکمه استفاده شود و پس از کشتاردام، محل ذبح دام شستشو و از مواد ضدعفونی در محل مزبور جهت جلوگیری از اشاعه بیماری استفاده شود.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران گفت: گوشت پس از ذبح به مدت 24 ساعت در دمای یخچال (0 تا 4 درجه سانتی گراد) نگهداری شود و پس از آن مصرف شود.
سلوکانه گفت: اداره کل دامپزشکی استان تهران و ادارات دامپزشکی شهرستانهای استان همچون سالهای گذشته و بر اساس دستورالعمل ها و ضوابط بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور و به منظور سلامت جامعه و بهداشت محیط، با 21 اکیپ ثابت، 29 اکیپ سیار و 45 دکتر دامپزشک، 44 بازرس بهداشتی گوشت و 16 ناظر بهداشتی در ایام محرم اقدام به تشدید نظارتهای بهداشتی خود از واحدهای تحت پوشش می کند.
مهدی سلوکانه، معاون سلامت اداره کل ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن ماه محرم و آرزوی قبولی عزاداری عزاداران گفت: به اطلاع می رساند با توجه به ذبح دام از سوی هیئت های عزاداری و برخی شهروندان در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و تهیه غذا برای عزاداران حسینی، تقاضا می شود به منظور حفظ بهداشت محیط، سلامت مصرف کنندگان و پیشگیری از بروز بیماری های مشترک بین انسان و حیوان به ویژه بیماری تب خون ریزی دهنده کریمه - کنگو (CCHF) دام موردنیاز خود را فقط از مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی، تهیه و در کشتارگاه های تحت نظارت دامپزشکی، کشتار کنند.
وی گفت : در زمان ذبح دام ضمن رعایت نکات بهداشتی، حتما از دستکش، ماسک، عینک و چکمه استفاده شود و پس از کشتاردام، محل ذبح دام شستشو و از مواد ضدعفونی در محل مزبور جهت جلوگیری از اشاعه بیماری استفاده شود.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران گفت: گوشت پس از ذبح به مدت 24 ساعت در دمای یخچال (0 تا 4 درجه سانتی گراد) نگهداری شود و پس از آن مصرف شود.
سلوکانه گفت: اداره کل دامپزشکی استان تهران و ادارات دامپزشکی شهرستانهای استان همچون سالهای گذشته و بر اساس دستورالعمل ها و ضوابط بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور و به منظور سلامت جامعه و بهداشت محیط، با 21 اکیپ ثابت، 29 اکیپ سیار و 45 دکتر دامپزشک، 44 بازرس بهداشتی گوشت و 16 ناظر بهداشتی در ایام محرم اقدام به تشدید نظارتهای بهداشتی خود از واحدهای تحت پوشش می کند.