پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 670133 تاریخ : 1402/08/27-18:02:56
,3,
دریافت وام از بانک های قرض الحسنه، نیازی به حضور در شعب ندارد

دریافت وام از بانک های قرض الحسنه، نیازی به حضور در شعب ندارد

رئیس شعبه فردیس بانک قرض الحسنه مهر ایران اظهار داشت: پرداخت تسهیلات در بانک های قرض الحسنه به صورت کاملاً غیرحضوری است. در حالی که روند حضور در بانک و طی کردن شرایط بروکراتیک در دیگر بانک ها یکی از معضلات برای عموم مردم قلمداد می شود.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی و امور مشتریان بانک قرض الحسنه مهر ایران، «سعید قاسمی» رئیس شعبه فردیس بانک در مصاحبه با رادیو گفت وگو بر اهمیت جایگاه بانکداری قرض الحسنه در جامعه و نقش آن در رونق تولید و ایجاد رشد اقتصادی تأکید کرد.

قاسمی گفت: نمی توانیم برای ایجاد نخستین صندوق قرض الحسنه در ایران زمان مشخصی را تعیین کرد، اما بر اساس برآوردهای موجود این صندوق ها از سابقه ای حدوداً 70 ساله برخوردارند. پس از پیروزی انقلاب اسلامی این سنت نبوی در کشور ما با گسترش فزاینده ای همراه شد و امروزه شاهد فعالیت قریب به 6000 صندوق قرض الحسنه و 2 بانک رسمی در کشور هستیم.
وی در ادامه افزود: باید توجه داشت که در دهه 1340 شمسی افرادی که ورشکست می شدند یا آن دسته از افراد که در حال جمع آوری سرمایه برای راه اندازی کسب وکار بودند، بعید نبود که بنا بر شرایط خاص آن زمان در دام افراد نزول خوار بیفتند. از این رو آیت الله میرزا علی فلسفی که امام جماعت مسجد لرزاده بود، به کمک هیأت امنای این مسجد نخستین صندوق قرض الحسنه را راه اندازی کرد تا با این روش کمکی به افراد نیازمند کرده و آن ها را از نزول و نزول گرفتن دور سازد.
رئیس شعبه فردیس بانک قرض الحسنه مهر ایران ادامه داد: با پیروزی انقلاب اسلامی ایران و آغاز دهه 1360 شمسی، با توجه به شرایط جدید فرهنگی و اجتماعی کشور، این سنت حسنه بیش از پیش مورد توجه مردم و مسئولان قرار گرفت؛ تا جایی که تعداد این صندوق ها به سرعت رو به فزونی گذاشت و نهایتاً در دهه 1380 شمسی منجر به تأسیس نخستین بانک رسمی قرض الحسنه در کشور شد.
قاسمی با اشاره به روش های ارائه تسهیلات در بانک های قرض الحسنه کشور اظهار داشت: در حال حاضر ما تمام توان و تلاش خود را در راستای سهولت فزاینده ارائه وام به افراد متمرکز کرده ایم و گواه این روند؛ اعطای تسهیلات به صورت کاملاً غیرحضوری است و به هیچ عنوان نیاز به حضور افراد در بانک برای دریافت وام نیست؛ در حالی که روند حضور در بانک و طی کردن شرایط بروکراتیک در دیگر بانک ها یکی از معضلات برای عموم مردم قلمداد می شود.
وی همچنین تأکید کرد: در بانک های قرض الحسنه شرایط را به گونه ای رقم زده ایم که بر اساس اعتبارسنجی افراد، ارائه تسهیلات تا سقف 50 میلیون تومان و بعضاً 100 میلیون تومان بی نیاز از ضامن است. تنها کافی است فرد با ورود به سامانه مورد نظر و تکمیل فرم ها و بارگذاری مدارک، درخواست خود را ثبت کند تا در کمترین زمان ممکن، تسهیلات خود را دریافت کند.
این کارشناس حوزه پولی و بانکی در ادامه افزود: در حال حاضر سقف تسهیلات اعطایی بانک های قرض الحسنه برای اشخاص حقیقی 300 میلیون تومان و برای اشخاص حقوقی 750 میلیون تومان است که این مبلغ در رونق تولید داخلی و سرعت بخشیدن به چرخه تولید از اهمیت ویژه ای برخوردار است و امیدواریم با حمایت دولت و همت مسئولان سقف تسهیلات افزایش پیدا کند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 271
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران