پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 248587 تاریخ : 1395/08/19-11:41:13
,10025,
کاهش نرخ ریسک سرمایه گذاران خارجی در صنعت بیمه پس از برجام

معاون فنی بیمه های اشخاص بیمه دانا

کاهش نرخ ریسک سرمایه گذاران خارجی در صنعت بیمه پس از برجام

معاون فنی بیمه های اشخاص بیمه دانا، از کاهش نرخ ریسک سرمایه گذاری در ایران با اجرای برجام خبر داد و بازگشت سرمایه ها به کشور در تمامی حوزه ها از جمله بانک و بیمه را از دستاوردهای اجرای برجام توصیف کرد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بیمه دانا، دکتر سید داود حسینی در سی و چهارمین همایش سراسری مدیران ستادی و اجرایی این شرکت در مشهد، جایگاه سومی بیمه دانا در صنعت بیمه کشور را مورد تأکید قرارداد و اظهار داشت: طبق آمار هفت ماهه اول سال جاری، حدود 59 درصد پرتفوی شرکت مربوط به حوزه بیمه های اشخاص است که نرخ رشدی معادل 80 درصد را نشان می دهد.

وی با اشاره به افزایش پرتفوی درمان، خواستار حفظ بیمه گذاران ارزنده و دارای پرتفوی سودده، ارائه نرخ فنی مناسب در استعلام بیمه گذاران، رعایت آیین نامه ها در نرخ های ارائه شده درمان و شناسایی بیمه گذاران پرخسارت شد و از کلیه شعب و مدیریت های ستادی خواست عملیات بیمه گری خود را منطبق با آیین نامه های بیمه مرکزی تنظیم کنند .

دکتر حسینی دلایل بالا بودن ضریب خسارت درمان در کشور را ناشی از افزایش تعرفه ها و فقدان ابزار نظارتی دانست و افزود: در کشورهای توسعه یافته همزمان با افزایش تعرفه ها، ابزار نظارتی توسط ارگان های حاکمیتی اعمال می شود، اما در کشور ما این امر محقق نشده است.

معاون فنی بیمه های اشخاص همچنین نسبت خسارات پنج ماهه اول امسال در حوزه بیمه های درمان در صنعت بیمه کشور را بالای صد درصد عنوان و تقویت واحدهای نظارت در مراکز درمانی، اعمال نظارت الکترونیکی، بهره گیری از نرم افزار هوش مصنوعی، سازماندهی و هماهنگی شعب در مدیریت پرداخت هزینه ها و توسعه خود مراقبتی و تغییر سبک زندگی را از راهکارهای کاهش خسارت و نظارت جدی بر روند پرداخت خسارت توصیف کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بروز خطاهای پزشکی در حوزه درمان گفت: بروز اینگونه خطاها بار مالی زیادی برای سازمان های بیمه گر دارد و سلامت بیمار و جامعه را نیز تهدید می کند. اگر چه آمار صحیحی از خطاهای پزشکی در ایران نداریم، اما بر اساس آمارهای سایر کشورها می توان اذعان کرد احتمال اینکه یک فرد در اثر خطاهای پزشکی جان خود را از دست بدهد، 33 هزار بار بیشتر از مرگ ناشی از سوانح هوایی است.

دکتر حسینی همچنین آموزش مستمر نمایندگان با همکاری مدیریت های عمر و پس انداز و آموزش را از دلایل عمده رشد پرتفوی این حوزه دانست و افزود: سال 95 سال پویایی و شکوفایی بیمه های عمر و پس انداز خواهد بود.

معاون فنی بیمه های اشخاص بیمه دانا در بخش پایانی سخنان خود، تقویت بازاریابی منطقه ای با تأکید بر ضرورت تنوع بخشی به فروش رشته های بیمه ای، کنترل فرایندهای اجرایی توسط شعب و سرپرستی ها، پیگیری وصول مطالبات معوق و نظارت  و مانیتورینگ خسارت های پرداختی را از اقداماتی عنوان کرد که از سرپرستان مناطق و مدیران شعب مورد انتظار است . 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 367
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران