در این روش به دلیل تحت کنترل بودن شرایط تولید، ریسک بروز بیماری به حداقل می رسد و تعویض آب هم کاهش می یابد به همین دلیل میزان آلودگی محیط زیست کمتر می شود.
در این مدل، دفعیات میگو همراه با غذای خورده نشده توسط باکتری های موجود مصرف می شود و تولید فلاک می کند، فلاک های تولید شده توسط میگو به عنوان غذا مصرف می شوند و این کار بهبود ضریب تبدیل غذایی را به دنبال دارد.
اجرای این طرح مزایایی چون «بومی سازی و تجاری سازی روش بیوفلاک در تولید متراکم میگو»، «توسعه فناوری و تجاری سازی مزارع هوشمند پرورش میگو»، «توسعه کسب وکار پرورش میگو به صورت گلخانه ای در مناطق کم برخوردار»، «ترویج کسب و کارهای عرضه آبزیان به صورت تازه»، «توسعه شرکت های مشاوره ای برای آموزش و راه اندازی سیستم بیوفلاک» و «توسعه شرکت ها و تولید کنندگان تجهیزات و ملزومات آبزی پروری» به دنبال دارد.