پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 252391 تاریخ : 1395/10/03-07:42:32
,10029,
تأثیر افزایش آهن در بدن و خطر ابتلا به دیابت

تأثیر افزایش آهن در بدن و خطر ابتلا به دیابت

متخصص غدد و داخلی با اشاره به اینکه محققان معتقدند افزایش آهن در بدن و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 به ویژه در مردان با یکدیگر مرتبط است گفت: در آینده نزدیک با کمک سلول‌های بنیادی می‌توان کمک عمده‌ای به بیماران دیابتی کرد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، مهران زمان‌زاده در ارتباط با دیابت و میزان ‌آهن در بدن، اظهار داشت: محققان معتقدند افزایش سطح آهن در بدن می‌تواند به شیوع و بروز دیابت نوع 2 کمک کند و این مسأله در مردان بیشتر حائز اهمیت است چرا که بدنشان به تجمع ‌آهن تمایل بیشتری دارد. 

وی افزود: وضعیت قند خون در حالت پیش‌دیابت بیشترین ارتباط را با ذخیره آهن و بروز اختلال در متابولیسم گلوکز در بدن دارد. بر این اساس مقدار آهن ذخیره شده در بدن می‌تواند به پیش‌بینی خطر ابتلا به دیابت 2 کمک کند.

متخصص غدد و داخلی تصریح کرد: عادات غذایی ناسالم که با ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط هستند می‌توانند آهن تغذیه‌ای بیشتری را وارد بدن کنند و عوارضی در فرد بروز یابد.

زمان‌زاده ادامه داد: دیابت بیماری بسیار شایعی است با شیوع 6 تا 8 درصد در جامعه است و این بیماری دو تیپ یک و دو دارد که دیابت نوع یک معمولاً از سن پایین و در دوران کودکی شروع می‌شود. 

وی افزود: دیابت نوع یک نوعی اختلال سیستم ایمنی به حساب می‌آید و وقوع آن نامشخص است. همچنین در این بیماری ناگهان لوزالمعده دیگر انسولین ترشح نمی‌کند و قند خون بالا می‌رود. در نتیجه فرد باید شروع به تزریق انسولین کند. 

متخصص غدد و داخلی تصریح کرد: البته در آینده نزدیک پیوند سلول‌های بنیادی امکانپذیر خواهد شد و با انجام آن بیماران دیگر نیاز به تزریق انسولین نخواهند داشت اما باید دقت داشت که تنها افرادی کاندید پیوند خواهند بود که قندشان را به خوبی کنترل کرده و دچار عارضه نشده‌اند. 

زمان‌زاده خاطرنشان کرد: دیابت نوع 2 نیز حدود 90 درصد از موارد دیابت را به خود اختصاص می‌دهد و اغلب از سنین 40 تا 45 سالگی آغاز می‌شود همچنین این بیماری زمینه ارثی داشته و با اضافه وزن و چاقی در ارتباط است. لذا برای ابتلا از آن افراد باید وزن خود را متعادل نگه داشته و به صورت روزانه ورزش کنند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 226
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران