پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 580236 تاریخ : 1400/02/22-12:15:26
,13,
بازار زعفران در رکود به سر می برد/حداکثر نرخ هر کیلو طلای سرخ 14 میلیون تومان

بازار زعفران در رکود به سر می برد/حداکثر نرخ هر کیلو طلای سرخ 14 میلیون تومان

رئیس شورای ملی زعفران گفت: با توجه به تعطیلات اخیر اکثر شهرهای کشور، بازار داخلی زعفران در رکود به سر می برد.

به گزارش بانک و صنعت، غلامرضا میری نایب رئیس شورای ملی زعفران از رکود بازار زعفران خبر داد و گفت: با توجه به تعطیلات اخیر در اکثر شهرها، بازار داخلی زعفران در رکود به سر می برد.

وی با اشاره به اینکه صادرات زعفران در حال انجام است، افزود: به دلیل آنکه گمرک آماری ارائه نکرده است، آمار دقیقی از میزان صادرات در فروردین و اردیبهشت نداریم.
میری ادامه داد: با توجه به تغییرات هئیت دولت و انتخابات پیش رو و همچنین کاهش نرخ ارز، پیش بینی صادرات دشوار است چرا که صادرکنندگان با نرخ بالاتری زعفران صادرک ردند که به سبب ورود ارز به سامانه نیما، اکثر صادرکنندگان با ضرر مواجه هستند.
این مقام مسئول حداقل قیمت هر کیلو زعفران را 7 میلیون و 500 هزار تومان و حداکثر آن را 14 میلیون تومان اعلام کرد و افزود: با توجه به تعطیلات کرونا و عدم برگزاری مناسبت های مختلف، بازار زعفران در رکود به سر می برد.
وی با بیان اینکه قیمت زعفران نسبت به 2 سال گذشته تغییری نداشته است، گفت: علی رغم افزایش هزینه های تولید، ثبات قیمت زعفران در 2 سال گدشته ظلم مضاعف به کشاورزان است.
نایب رئیس شورای ملی زعفران ادامه داد: با توجه به رشد 30 درصدی صادرات زعفران در سال گذشته و افزایش کشورهای صادراتی از 47 به 67 کشور انتظار می رود که دولت از صادرکنندگان حمایت کند چرا که افزایش صادرات و ازدیاد تقاضا به نفع کشاورزان تمام می شود .
وی با بیان اینکه در 4 ماه اخیر 150 تن زعفران به بازارهای هدف صادر شد، گفت: در 4 ماه گذشته قیمت هر دلار 30 تا 32 هزار تومان بود که با کاهش نرخ ارز، صادرکنندگان 7 هزار و 100 تومان متضرر شدند.
به گفته میری، با توجه به آنکه صادرکنندگان با 5 درصد سود زعفران را به بازارهای هدف صادر می کنند، از بانک مرکزی تقاضا داریم که موضوع بازگشت ارز به سامانه نیما را حذف کند یا نرخ دلار را ثابت نگه دارند تا صادرکننده با حذف سامانه نیما ارز خود را به بانک ها دهد یا در اختیار واردکنندگان بگذارد.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 317
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران