پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 433700 تاریخ : 1397/09/26-22:35:20
,17,
اولویت گذاریِ واردات از محل ارزهای صادراتی رد شد

اولویت گذاریِ واردات از محل ارزهای صادراتی رد شد

وزیر صنعت، معدن و تجارت، تعیین اولویت برای واردات از محل ارز حاصل از صادرات را رد کرد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، رضا رحمانی شامگاه دوشنبه در حاشیه نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی، در جمع خبرنگاران افزود: بخشنامه بانک مرکزی اولویتی را در خصوص واردات از محل ارزهای صادراتی لحاظ نکرده است و صادرکنندگان هر کالایی که قابل ثبت سفارش باشد را می توانند وارد کنند.

وی با بیان اینکه بخشنامه بانک مرکزی در این خصوص صراحت دارد، گفت: اولویت نخست برای واردات، کالاهای اساسی است که بحث جداگانه ای دارد؛ اما برای واردات کالاهای اولویت دوم و سوم، هیچ گونه محدودیتی وجود ندارد.
وزیر صنعت افزود: بخشنامه بانک مرکزی مجوز این کار را داده است و صادرکنندگان می توانند از محل صادرات خود ملزومات مورد نیاز تولید را وارد کرده یا به واردکننده دیگری واگذار کنند.
رحمانی اظهار داشت: صادرکنندگان می توانند با ارز حاصل از صادرات خود واردات انجام داده یا امتیاز آن را به دیگری واگذار کنند؛ همچنین آنها می توانند ارز خود را به نظام بانکی یا سامانه نیما عرضه کنند.
هشتادمین نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی شامگاه دوشنبه با حضور غلامحسین شافعی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی، رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت و محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، برگزار شد.
یک ساعت نخست این نشست پشت درهای بسته برگزار شد و پس از آن، به دلیل خروج تعدادی از فعالان اقتصادی، جلسه از اکثریت افتاد و نیمه تمام به پایان رسید.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 206
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران