پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 247383 تاریخ : 1395/08/01-16:43:12
,5,16,17,
افتتاح خط تولید کاتالیست‌های هم‌رسوبی نفت و گاز سرو

با حضور معاون رئیس‌جمهور همزمان 4 نوع کاتالیست تجاری‌سازی شدند

افتتاح خط تولید کاتالیست‌های هم‌رسوبی نفت و گاز سرو

خط تولید کاتالیست‌‌های هم‌رسوبی شرکت نفت و گاز سرو با حضور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری افتتاح شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ،   دکتر سورنا ستاری در حاشیه مراسم افتتاح این خط تولید اشاره کرد که علاوه بر کاتالیست‌های بومی‌سازی شده کنونی دامنه وسیعی از کاتالیست‌‌ها وجود دارند که در معاونت علمی در حال بررسی است.
وی درخصوص حمایت‌های لازم برای پیشرفت صنعت کاتالیست تصریح کرد: در حوزه پتروشیمی ما جزو بزرگ‌ترین‌ها در بازارهای فرآورده‌های پتروشیمی هستیم و ابتدا بحث تولید داخل است و با توجه به اینکه بازارهای داخل ما هنوز به طور کامل تحت پوشش کاتالیست‌های داخلی نیست و جا برای کار بسیار زیاد است به نظر می‌رسد که تا دو سال آینده مصرف‌کنندگان داخلی را تحت پوشش بیشترین از حیث کاتالیست‌‌های تولید داخل قرار خواهیم داد.
در همین راستا مدیرعامل در آیین افتتاح خط تولید کاتالیست‌های هم‌رسوبی با اشاره به این مطلب که با راه‌اندازی این خط تولید چهار نوع کاتالیست موردنیاز صنایع پالایشگاهی و پتروشیمی به مرحله تجاری می‌رسند خاطرنشان کرد: این کاتالیست‌ها در خطوط تولید پتروشیم‌های تبریز و رازی به کار گرفته شده است و علاوه بر این کاتالیست سنتز متان در پتروشیمی شیراز در مرحله امضای قرارداد است.
هومن کریمی وثیق از توانمندی سرو در تولید کاتالیست‌های مونولیت خبر داد و گفت: یکی از مشکلات زیست‌محیطی مربوط به آلایندگی‌های ناشی از خودروهاست که در رفع آن به کارگیری کاتالیست‌های مونولیت تا 80 درصد موثر واقع می‌شود.
وی با اشاره به این مطلب که هزینه تولید کاتالیست در دنیا 27 میلیارد دلار و درآمد حاصل از فروش آن دو هزار و 500 میلیارد دلار است، افزود: در سال 2011 فروش کاتالیست‌ها 21 میلیارد دلار ارزش افزوده به همراه داشته که 39 درصد آن به کاتالیست‌های زیست‌محیطی اختصاص دارد.
وی افزود: کاتالیست‌های تولیدشده در کشور برای صنعت فولاد که تولید سالانه 20 میلیون تن دارد معادل 20 درصد کاتالیست مورد نیازشان را پوشش می‌دهد. این در حالی است که 55 درصد کاتالیست موردنیاز پتروشیمی از سوی سرو تامین می‌شود.
وی یادآور شد: این موفقیت در شرایط رقابتی تنگاتنگ با رقبای بین‌المللی که چندین دهه سابقه در تولید کاتالیست دارند، حاصل شده است.
کریمی با اشاره به این مطلب که کاتالیست‌های هم‌رسوبی تولیدی که شامل پری ریفرمینگ، سنتزمتانول، متاناسیون و شیف دما بالاست، عنوان کرد: دانشمندان ایرانی ظرف سه سال با استفاده از پیشرفته‌‌ترین تجهیزات، این کاتالیست‌ها را از فاز تولید آزمایشگاهی و مقایسه با نمونه‌های معتبر خارجی به مرحله صنعتی‌سازی رسانده‌اند.
وی گفت: حجم فعلی مصرف 850 تن در سال است که معادل 20 میلیون دلار ارزش دارد.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز سرو اظهار داشت: با راه‌اندازی این خط تولید نیاز کشور به این کاتالیست‌ها به صورت کامل مرتفع می‌شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 240
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران