پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 376777 تاریخ : 1397/06/25-16:02:32
,17,8,
آتش جنگ تجاری دامن آمریکا را خواهد گرفت

یک رسانه سنگاپوری :

آتش جنگ تجاری دامن آمریکا را خواهد گرفت

ترامپ تمایل دارد تا آمریکا تولیدات داخلی خود را افزایش دهد اما این کار به سادگی امکان پذیر نیست. تعرفه های گمرکی ترامپ مانع از گردآوری طرح های آمریکا و واردات این کشور خواهد شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت؛ جنگ تجاری آمریکا با چین که توسط رئیس جمهور آمریکا آغاز شده است، آتشی خواهد بود که دامن خود آمریکا را نیز گرفته و زیان های مالی بسیاری به شرکت های این کشور وارد خوهد آورد.

هدف آمریکا جدا سازی دو اقتصاد بزرگ دنیا به وسیله تشویق شرکت های آمریکایی برای سرمایه گذاری کمتر در چین است.

اگر این تصمیم عملی شود، افزایش تعرفه های گمرکی آمریکا بر چین، ایالات متحده را رو به روی اروپا، کانادا و مکزیک قرار خواهد داد و به ژاپن و کره جنوبی نیز دلیلی برای قطع ارتباط می دهد. اما این رفتار غیرعقلانی ترامپ باعث وارد کردن ضربه به شرکت های بزرگ خود آمریکا خواهد بود.

ترامپ تمایل دارد تا آمریکا تولیدات داخلی خود را افزایش دهد اما این کار به سادگی امکان پذیر نیست. تعرفه های گمرکی ترامپ مانع از گردآوری طرح های آمریکا و واردات این کشور خواهد شد.

برای مثال ترامپ از کمپانی تیم کوک شرکت اپل می خواهد که سرهم بندی آیفون های خود را از چین به آمریکا منتقل کند، اما علاوه بر هزینه بالای نیروی کار در آمریکا، قسمت اعظم این گوشی های هوشمند، خارج از آمریکا و توسط زنجیره تامین شرق آسیا ساخته می شوند. انتقال تراشه، باتری، دوربین ها و دیگر تجهیزات و پرداخت تعرفه گمرکی به ترامپ عملا هیچ سودی نخواهد داشت.

براساس این گزارش، آمریکا به کمپانی های خود اعلام کرده که اگر می خواهند از جرایم و تعرفه های وارداتی در امان باشند تولیدات را در کشور خود آغاز کنند. این سیاست ها مشکلات فراوانی را به وجود آورده است؛ شرکت های آمریکایی بیش از 250 میلیارد دلار سرمایه گذاری مستقیم در چین انجام داده اند که سالانه نزدیک به 500 میلیارد دلار در سراسر دنیا فروش دارند، برای بیشتر این شرکت ها چین بزرگترین و رو به رشدترین بازار دنیاست و در صورت ترک این کشور، آمریکایی ها سهام و سود خود را از دست خواهند داد.

علاوه بر این، آثارجنگ تجاری آمریکا و چین بر سایر کشورها نیز مشهود است ؛

نخست وزیر مالزی ماهاتیر محمد روز جمعه 14 سپتامبر، دلیل کاهش ارزش رینگیت (واحد پول مالزی) را اختلافات تجاری آمریکا و چین عنوان کرد و گفت: واقعیت این است که ارزش واحد پولی کشور به سرعت در حال کاهش است، اما این فقط مختص ما نیست، بلکه این سرعت کاهش در برخی کشورها حتی سریع تر اتفاق می افتد.

وی در نشست شورای عالی رهبری مالزی درباره رینگیت اعلام کرد که ارزش پولی کشورهای زیادی در حال سقوط است و این تاثیر عملکرد ضعیف اقتصادی برخی کشورها و همچنین جنگ تجاری آمریکا و چین است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 227
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران