پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 586425 تاریخ : 1400/05/25-11:35:59
,10029,
20 نکته طلایی برای بهبود کووید 19

بیماران کرونایی بخوانند؛

20 نکته طلایی برای بهبود کووید 19

تغذیه دوران کرونا از اهمیت خاصی در بهبود بیماران برخوردار است که اگر به درستی رعایت شود، می تواند از شدت بیماری بکاهد.

به گزارش بانک و صنعت، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، برای بیماران مبتلا به کووید 19، 20 نکته کلیدی تغذیه در نظر گرفته است که اگر به درستی رعایت شود، می تواند از شدت بیماری بکاهد.

1- مصرف آب را فراموش نکنید حتماً روزی 6 لیوان آب را مصرف کنید.
2- مصرف غذاهای سرخ شده مثل انواع کوکو، کتلت، خورشت ها، کباب کوبیده و…، ممنوع است.
3 فقط غذاهای آب پز شده در این دوران مصرف کنید.
4- دریافت غذاهای پروتئینی مثل حبوبات، تخم مرغ، انواع گوشت و کره بادام زمینی بدون شکر را افزایش دهید.
5- هر روز یک عدد تخم مرغ آب پز شده که کاملاً پخت شده است مصرف کنید.
6- مصرف شکر و قند را محدود کنید.
7- غذاهای کنسروی، گوشت های فرآوری شده و فست فودها ممنوع است.
8- مصرف میوه و سبزیجات را در طول روز فراموش نکنید.
9- مواد غذایی صنعتی حاوی شکر مثل بیسکویت، کیک، مربا، نوشابه، ماءالشعیر و آبمیوه های صنعتی، انواع شیرینی و آبنبات و شکلات صنعتی ممنوع است.
10- لبنیات مثل ماست پروبیوتیک هر روز در کنار وعده های غذایی مصرف شود.
11- مواد غذایی محرک مانند برخی ادویه های تند مثل فلفل را از غذاهای خود حذف کنید.
12- صبحانه متنوع شامل عسل، عدسی، فرنی، تخم مرغ، پنیر و گردو مصرف کنید.
13- دانه های آجیلی مثل بادام درختی، فندق، پسته و گردو را می توانید هر روز به صورت آسیاب شده در ماست، سوپ و فرنی ریخته و مصرف
کنید .14- مکمل های ویتامین D ، ویتامین C و روی را در این دوران فراموش نکنید. هفته ای یک مکمل ویتامین 50 هزار واحدی از زمان شروع علائم تا یک ماه بعد از اتمام علائم، مکمل روی 75 تا 100 میلی گرم و مکمل ویتامین C با دوز 1000 میلی گرم به صورت روزانه تا دو هفته بعد از اتمام علائم مصرف شود.
15- از پودر جوانه ها مثل جوانه گندم، ماش، عدس و ... در سوپ ، آش و ماست به صورت روزانه مصرف کنید.
16- از مصرف غذاهای دیر هضم حاوی پنیر پیتزا، ماکارونی و قارچ خودداری کنید.
17- در صورت اسهال مصرف مکمل ویتامین C تا برطرف شدن این مشکل ممنوع است. در صورت اسهال از کته هویج با کمی روغن و نمک به اندازه به همراه ماست پروبیوتیک مصرف
کنید .

18- از میوه های حاوی ویتامین A مثل موز، انبه ، طالبی مصرف کنید.
19- در کنار غذاهای خود از لیمو ترش استفاده کنید.
20- مصرف قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ ممنوع است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 228
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران