به گفته وی بر اساس بررسی های انجام شده نا امنی غذایی در بین خانواده ها به حدود 10 درصد رسیده است و گزارش ها حاکی از آن است که از هر ده نفر دو مورد دچار کمبود دریافت انرژی، چهار نفر در سطح مطلوب انرژی و همچنین چهار نفر انرژی اضافه دریافت می کنند.
این اپیدمیولوژیست ادامه داد: خدمات پزشکی یک راه حل برای کمک به سلامت است اما الزامی برای بهبود سلامت نخواهد بود. امنیت غذایی باید در مرحله اول در بین گروه های آسیب پذیر و سپس در کل جامعه برقرار شود.
مهری گفت: مطالعات نشان می دهد که شیوع نا امنی غذایی در بین 49 درصد خانواده های ایرانی، 67درصد در بین کودکان، 61 درصد مادران، 65 درصد از افراد سالمند کشور وجود دارد.