پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 450238 تاریخ : 1397/12/10-15:07:15
,11,
کمیسیون ایمنی راه‌ها مسئول رسیدگی به حادثه واژگونی اتوبوس جاده قم شد

با دستور ویژه وزیر راه و شهرسازی

کمیسیون ایمنی راه‌ها مسئول رسیدگی به حادثه واژگونی اتوبوس جاده قم شد

وزیر راه و شهرسازی با صدور دستوری ویژه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و کمیسیون ایمنی راه‌ها را مسئول بررسی حادثه واژگونی یک دستگاه اتوبوس حامل 15 مسافر در کیلومتر 48 اتوبان قم – تهران کرد تا موضوع را بررسی و اقدامات لازم را انجام دهند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، محمد اسلامی با تسلیت درگذشت تعدادی از هم وطنانمان در حادثه واژگونی یک دستگاه اتوبوس به خانواده‌های این عزیزان و آرزوی شفای عاجل برای مصدومان این سانحه دستور داد کمیسیون‌های ماده‌های 11 و 12 آیین‌نامه اجرایی تبصره 1 ماده 31 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی در سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای به سرعت تشکیل و گزارش مربوط در کمیسیون ایمنی راه‌ها مورد بررسی و دستورات لازم ابلاغ شود و در صورت هرگونه کاستی احتمالی با مقصران حادثه برخورد لازم صورت گیرد.

امروز در حوالی ساعت 9 صبح در کیلومتر 48 اتوبان قم – تهران یک دستگاه اتوبوس واژگون شد. بلافاصله پس از اطلاع این حادثه به مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی 6 دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند و به دلیل وخامت حال برخی مصدومان این حادثه بالگرد اورژانس نیز به پرواز در آمد.

این در حالی است که به تازگی در یکصد و دومین نشست کمیسیون ایمنی راه‌ها که به ریاست محمد اسلامی با حضور شهرام آدم نژاد معاون حمل‌ونقل و دبیر این کمیسیون، اعضا و نمایندگان دستگاه‌ها و سازمان‌ها برگزار شد، بررسی گزارش‌ تمهیدات دستگاه‌های ذی‌ربط در خصوص سفرهای نوروزی 98 در وزارت راه و شهرسازی مطرح شد.

در این نشست رییس کمیسیون ایمنی راه‌ها پس از استماع گزارش‌ها و اقدامات انجام شده از سوی هر یک از دستگاه‌ها، نکاتی را جهت پیگیری و قرار گرفتن در دستور کار آن‌ها مطرح کرد و گفت: مهمترین اصل در سفرهای نوروزی 98 هماهنگی و همکاری عمیق بین دستگاه‌های ذی ربط است.

وی تاکید کرد که باتوجه به وجود یک عزم ملی برای کاهش تلفات و تصادفات، ستاد سفر‌های نوروزی تشکیل و با جدیت پیگیری شود و هر استان  در حوزه استحفاظی خود از آمادگی لازم در برابر افزایش حجم تردد‌ها برخوردار شود.

وزیر راه و شهرسازی در این نشست با تاکید بر اینکه «ضریب آمادگی و ضریب پاسخگویی در سفرهای نوروزی از سوی دستگاه‌های مسئول باید حداکثری باشد» گفت: پایش ترددها و ترافیک جاده‌ای در ایام نوروز از طریق پهباد‌ها در دستور کار قرار گیرد و تمامی سامانه‌های هوشمند حمل‌ونقل جاده‌ای در ایام سفرهای نوروزی بدون اختلال در حال برداشت اطلاعات باشند.

همچنین وزیر راه و شهرسازی صبح  روز پنج‌شنبه 9 اسفند در گردهمایی روسای ادارات راهداری و حمل ونقل جاده‌ای شهرستان‌های سراسر کشور که با عنوان «آمادگی سفرهای نوروزی مدیران کل راهداری سراسر کشور» برگزار شد، مدیریت خردمند را شامل 3 عنصر پیشگیری و پیش‌بینی، برنامه‌ریزی منسجم و دقیق و بازخوردگیری و تصحیح دانست و گفت: سازمان راهداری باید با پیش بینی این دست از اتفاقات از آسیب دیدن مردم جلوگیری کند. لازم است با تعامل با بخشداران، فرمانداران و استانداران یک فکر مهندسی صورت گرفته و برنامه‌ریزی شود، بنابراین پیش بینی، پیشگیری و اتخاذ تمهیدات مناسب برای جلوگیری از حوادث جاده‌ای باید نصب العین قرار گیرد.

وزیر راه و شهرسازی همچنین از توافق با سازمان برنامه و بودجه برای تامین بودجه ایمن سازی راه‌های اصلی و فرعی اشاره کرد و گفت:قرار است در سال آینده با همکاری سازمان برنامه و بودجه، 1500 کیلومتر نیوجرسی نسل جدید و 2000 دستگاه دوربین جاده‌ای را در جاده‌ها نصب کنیم.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود در نوروز امسال، سفر با خودروی شخصی نسبت به سال‌های گذشته افزایش یابد، ادامه داد: از مردم می‌خواهیم تا در سفر، انضباط و احتیاط در رانندگی را نصب‌العین قرار دهند و رفتارهای مخاطره‌آمیز نداشته باشند.

اسلامی همچنین تاکید کرد ستاد سفرهای نوروزی در استان‌ها آغاز به کار کرده و وظایف راهداری‌ها، شست‌وشوی جاده‌ها، تعمیر و شست‌وشوی علائم، احیای خط‌کشی‌های جاده‌ای، تعمیرات جاده‌ها، تعمیرات شانه‌ها، رفع نقاط حادثه‌خیز، اصلاح سرعت‌گیرهای غیراستاندارد و استفاده از سیستم‌های هوشمند در انضباط ترافیکی، برای پیشگیری از هر نوع سانحه است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 338
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران