پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 511410 تاریخ : 1399/02/03-12:38:02
,13,
مردم بدلیل کرونا نگران مصرف محصولات شیلاتی نباشند

یک مقام مسئول:

مردم بدلیل کرونا نگران مصرف محصولات شیلاتی نباشند

یک مقام مسئول در سازمان شیلات گفت: در شرایط کنونی مردم می‌توانند محصولات شیلاتی که حرارت می‌بینند و پخته می‌شوند را بدون نگرانی مصرف کنند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، عیسی گلشاهی، مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران در رابطه با مصرف آبزیان، اظهار کرد: با توجه به پروتکل بهداشتی که با همکاری سازمان دامپزشکی، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو برای توزیع و عرضه محصولات تازه خام دامی ارائه شد، هیچ ممانعتی برای خرید و مصرف محصولات شیلاتی و پروتئینی که قابلیت پخت دارند، وجود ندارد، بنابراین مردم می‌توانند محصولات شیلاتی را که حرارت می‌بینند و پخته می‌شوند، به راحتی مصرف کنند.

گلشاهی با اشاره به این نکته که در برخی از استان‌ها ممکن است دسترسی به آبزیان در شرایط کنونی فراهم نباشد، خاطرنشان کرد: در این شرایط مردم می‌توانند از محصولات کنسروی که همان خواص را به همراه داشته و ماندگاری بیشتری هم دارند، استفاده کنند.

وی افزود: اولویت ما این است که مردم به سمت محصولات بسته بندی شده بروند چراکه هم ضایعات این محصولات به طور متمرکز کنترل می‌شود و هم محیط آن از لحاظ بهداشتی تحت پایش بوده و دامپزشک ناظر دارد.

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران اذعان کرد: به طور معمول هر خانوار برای مصرف، آبزیان را به صورت تازه خریداری می‌کند اما آن را کامل مصرف نکرده و بخشی از آن را فریز می‌کند، در محصولات بسته بندی شده این کار توسط واحدهای فرآوری آبزیان انجام و محصول در شرایط صنعتی منجمد می‌شود که می‌تواند نقش مهمی در کاهش ضایعات و شرایط بهداشتی آبزی نیز داشته باشد.

وی تاکید کرد: در شرایط کنونی توصیه شده، برای جلوگیری از انتقال هرگونه آلودگی ثانویه از مصرف آبزیان به صورت خام پرهیز شود و خوشبختانه این موضوع در فرهنگ ما وجود ندارد.

گلشاهی با اشاره به اینکه ویتامین D و سلنیوم از مواد مؤثر برای تقویت سیستم ایمنی بدن هستند، تصریح کرد: آبزیان علاوه بر تأمین سلنیوم، منبع غنی امگا 3 بوده و در ایام کرونا مصرف این مواد توصیه می‌شود.

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران در رابطه با ارتقا فروش اینترنتی محصولات شیلاتی گفت: در این ایام، در فروش اینترنتی محصولات شیلاتی با افزایش چشمگیری مواجه شدیم و این فروشگاه‌ها بیش از حد توان سفارش توزیع داشتند و در حال ارتقا سطح توزیع هستند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 299
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران