پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 464741 تاریخ : 1398/02/28-10:23:10
,13,
مبارزه با ملخ صحرایی در 258 هزار هکتار زمین کشور انجام شد

مبارزه با ملخ صحرایی در 258 هزار هکتار زمین کشور انجام شد

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: مبارزه با ملخ صحرایی تاکنون در نزدیک به 258 هزار هکتار از زمین های کشاورزی، باغی و مراتع هشت استان جنوبی کشور انجام شده است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، محمدرضا درگاهی روز شنبه در حاشیه بازدید اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی از مناطق آلوده به ملخ صحرایی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: نخستین هشدار و اخطار از سازمان کشاورزی جهانی (فائو) مبنی بر احتمال حمله ملخ صحرایی اول بهمن سال گذشته به ایران اعلام شد.

وی ادامه داد: نخستین حمله ملخ صحرایی را هفت روز پس از این هشدار در بندر نخیلو استان هرمزگان داشتیم که بلافاصله اقدام های لازم برای مبارزه با این آفت در دستور کار قرار گرفت. 
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: با توجه به حرکت دسته های زیاد ملخ صحرایی از بالای دریای سرخ تاکنون 147 ریزش را به کشور داشتیم که هشت استان را درگیر کردند. 
وی تاکید کرد: ملخ صحرایی به عنوان آفت خطرناک در دنیا شناخته شده است به طوری که امنیت غذایی را مورد تهدید قرار می دهد. 
درگاهی گفت: با تلاش همه مسئولان تاکنون این آفت به زمین های کشاورزی کشور نرسیده است.
وی با بیان اینکه امسال نخستین سالی نیست که بحث مبارزه با ملخ را داریم، تصریح کرد: این سطح از هجوم ملخ در ایران بی سابقه بوده است.
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: ملخ صحرایی خطرناک ترین گونه ملخ است که در صورت حمله تهاجمی حتی پوست درختان را می خورند.
وی به کشاورزان توصیه کرد در صورت مشاهده این آفت مراتب را به نزدیکترین مرکز جهاد کشاورزی و یا مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اطلاع رسانی کنند. 
ملخ های صحرایی تمام گیاهان زراعی، باغی و حتی علف های هرز را می خورند، این نوع ملخ قدرت پرواز بسیار زیادی دارد و در یک شبانه‎ روز می‎ تواند تا 150 کیلومتر پرواز کند.
ملخ صحرایی از کشوری به کشور دیگر و از استانی به استان دیگر می تواند مهاجرت کند.
این نوع از ملخ ها در مسیر عبور خود با تغذیه از سبزینه های مختلف ازجمله جنگل ها، باغهای میوه، علوفه، غلات، صیفی و مراتع را از بین می برند و با توجه به قدرت تخریبی بالایی که دارند باعث قحطی در منطقه نیز می شوند.
هر کیلومتر مربع از دسته پروازی متراکم می ‌تواند شامل 50 میلیون ملخ باشد که روزانه قادرند 100 تن از پوشش گیاهی را از بین ببرند.
دسته پروازی بسیار بزرگ می‌ تواند هزار کیلومتر مربع را پوشش دهد و قادر است روزانه 100 هزار تن پوشش گیاهی را به مصرف برساند.
همچنین ملخ صحرایی می تواند 6 تا 20 ساعت بدون وقفه با سرعت وزش باد 12 تا 120 کیلومتر برساعت پرواز کند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 342
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران