پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 465560 تاریخ : 1398/03/08-15:29:58
,11,
طرح های آبخیزداری در سطح 1 میلیون هکتار اجرا شد

طرح های آبخیزداری در سطح 1 میلیون هکتار اجرا شد

با رشد فعالیت های آبخوانداری و آبخیزداری در سال 1397 بیش از یک میلیون هکتار از اراضی با اعتباری بالغ بر 700 میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی (850 هزار هکتار از محل صندوق توسعه ملی و مابقی از سایر منابع) در بیش از 650 حوزه آبخیز در 6 هزار نقطه از شهرستان های کشور انجام شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان جنگل ها‏، مراتع و آبخیزداری کشور با اعلام این خبر، افزود: با اجرای این فعالیت ها، سطح تحت پوشش آبخیزداری و آبخوانداری از 11 میلیون هکتار فعالیت انجام شده در سطح کشور به بیش از 12 میلیون هکتار افزایش یافت.

ابوالقاسم حسین‌پور با بیان این که امسال همچون سال گذشته با عنایات ویژه مجلس و دولت و مقام معظم رهبری اعتبارات خوبی برای انجام پروژه های آبخوانداری و آبخیزداری اختصاص یافته است‏، اظهار داشت: اجرای طرح های آبخیزداری امسال در بیش از 10 هزار نقطه از کشور برای یک هزار و 34 حوزه آبخیز در سطحی نزدیک به 1.5 میلیون هکتار با اعتباری حدود یک هزار و 500 میلیارد تومان برنامه ریزی شده است.

وی افزود: بخشی از اعتبار ذکر شده برای تکمیل فعالیت در حوزه های آبخیز ادامه دار و مستمر و بخش دیگر برای 10 هزار نقطه جدید که براساس نیازسنجی برآورده شده اختصاص می یابد. در انتهای برنامه نیز امکان افزایش سطح آبخیز تحت پوشش فعالیت های آبخیزداری و آبخوانداری در صورت افزایش اعتبار از دیگر منابع همچون منابع پیشگیری از سیل و مشارکت های مردمی وجود دارد.

حسین پور اهداف کلان آبخیزداری و آبخوانداری در سازمان جنگل ها را تعادل اکوسیستم های طبیعی ذکر کرد و افزود: پروژه های چندمنظوره مدیریت جامع حوزه آبخیز برای حفظ پوشش گیاهی، حفظ آب و خاک، پیشگیری و کاهش خسارات سیل همچون کاهش سرعت سیل و مواد محموله همراه آن، پایداری سیستم های طبیعی و کاهش تبعات منفی بلایای طبیعی و افزایش توان محیطی برای مقابله با خشکسالی و کم آبی می باشد.

وی پیش بینی کرد: بیشترین اقدامات اجرایی در حوزه آبخوانداری و مدیریت سیلاب در 4 بخش مکانیکی، بیومکانیکی، بیولوژیکی و مدیریتی در دست اجرا و پیگیری است که دو بخش مکانیکی و بیومکانیکی می تواند در هفته دولت بهره برداری شود و مابقی پروژه ها بویژه دو بخش دیگر تا پایان سال به بهره برداری کامل خواهد رسید.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 266
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران