پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 421789 تاریخ : 1397/08/29-10:28:19
,2,
بات های جدید بله و ملی بازار برای توسعه کسب وکار در راهند

بات های جدید بله و ملی بازار برای توسعه کسب وکار در راهند

عضو هیات مدیره و معاون فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطات بانک ملی ایران با تاکید بر اینکه رویکرد این بانک در قبال فین تک ها مشارکت، حمایت و جذب است، گفت: بانک ملی ایران از هر استارتاپی که حوزه کسب و کار بانک را توسعه بخشد، با آغوش باز استقبال می کند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک ملی؛ مسعود خاتونی با بیان اینکه همسویی با آخرین وضعیت بانکداری جهان نیازمند بهره مندی از فناوری های روز دنیا و ارایه خدمات متنوع، پایدار و با کیفیت به مشتری در زیست بوم های آتی صنعت بانکداری است، گفت: بانک زیرساخت های تحقق این آینده روشن را ایجاد کرده است. به عنوان نمونه در حوزه استارت آپ رویکرد حمایتی داشتیم و پیام رسان بله را معرفی کردیم.

وی با تاکید بر حمایت این بانک از بازار تولید و اشتغال کشور تصریح کرد: بات های توسعه کسب و کار به زودی در پیام رسان بله و ملی بازار رونمایی می شوند. با این اقدام تسهیلات زیادی هم برای کسب و کارها و هم مشتریان فراهم خواهد شد.

خاتونی اظهار کرد: در دنیای امروز و اینترنت انسان و اشیاء با دنیای در هم تنیده ای رو به رو هستیم که نیاز به خدمات بانکداری دیجیتالی را دو چندان می کند و در این مسیر همسویی با روند فناوری و بانکداری روز جهان سیاست اصلی بانک ملی ایران است.

معاون فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطات بانک ملی ایران با بیان اینکه امروز نوبت دگراندیشی کسب و کارهاست، گفت: تمرکز و رقابت در بانکداری آینده فراتر از خدمات مالی پایه است و محدوده وسیعی از خدمات مالی ارزش افزوده و غیرمالی را در بر می گیرد.

وی بیان کرد: در بانک ملی ایران مرکز نوآوری نیز تاسیس شده که وظیفه و رسالت آن اتخاذ رویکرد مناسب در قبال استارتاپ های حوزه فین تک است.

خاتونی بر حضور پر رنگ بانک ملی ایران در عرصه بانکداری دیجیتال در سال جاری تاکید کرد و گفت: با ورود استارتاپ ها بانکداری در چند سال آینده کاملا تغییر می کند و باید ضمن مطالعه و پذیرش دقیق استارتاپ ها و فین تک ها برای حفظ موقعیت بانک در تامین سهام آنها نیز تعامل بیشتری صوت گیرد.

عضو هیات مدیره بانک ملی ایران ضمن تاکید بر ایجاد ظرفیت های جدید از سوی بانک در این بخش خاطر نشان کرد: کسب و کارهای نوین در سال جاری بیشتر مورد توجه بانک ملی ایران قرار دارد.

وی بیان کرد: این بانک همواره برنامه های بهبود و توسعه حوزه های زیرساخت و شبکه، پایداری و امنیت، سامانه ها، خدمات و محصولات را در دستور کار دارد. به طور مثال توسعه شبکه کیوسک، خود بانک  (VTM)و خود دریافت و خودپرداز (CRS) برای گسترش دسترسی به خدمات متنوع بانکی یکی از اقدامات صورت گرفته است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 344
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران