پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 466395 تاریخ : 1398/03/27-17:25:21
,11,
امضاء یادداشت تفاهم نامه همکاری فی مابین مناطق ویژه اقتصادی بندرامیرآباد و دوغارون

در دیدار مدیران مناطق ویژه اقتصادی امیرآباد و دوغارون صورت گرفت؛

امضاء یادداشت تفاهم نامه همکاری فی مابین مناطق ویژه اقتصادی بندرامیرآباد و دوغارون

یادداشت تفاهم نامه همکاری میان مناطق ویژه اقتصادی بندر امیرآباد و دوغارون با هدف گسترش دو سویه ترانزیت کالا از کشورهای حاشیه دریای خزر به کشور افغانستان منعقد شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، سیاوش رضوانی؛ مدیربنادر و دریانوردی امیرآباد که در صدر هیاتی از مقامات و کارشناسان بندری و سازمانی  به منطقه ویژه اقتصادی دوغارون سفر کرده است ضمن دیدار با همتای خود، تفاهمنامه همکاری بین دو منطقه با هدف گسترش دو سویه ترانزیت کالا از کشورهای حاشیه دریای خزر به افغانستان از مسیر مناطق ویژه اقتصادی بندر امیرآباد و دوغارون  منعقد کرد.

وی در حاشیه آیین امضای این تفاهمنامه همکاری باتأکید بر بررسی چالش های لجستیکی و حمل و نقل و اهتمام طرفین بر حل مشکلات و مسائل پیرامون ترانزیت کالا از این مسیر، از راه اندازی دفاتر در این دو منطقه جهت پیگیری و تسریع امور در راستای موضوع تفاهمنامه خبر داد.

وی بازدید تجار، فعالان اقتصادی و صاحبان سرمایه و کالا از مناطق ویژه اقتصادی بندرامیرآباد و دوغارون را به عنوان یکی از بندهای این تفاهم نامه مهم ارزیابی کرد و افزود: بازار مصرف افغانستان با مزایای ویژه ای که دارد می تواند منطقه جذابی برای تاجران و بازرگانان به شمار آید.

مدیر بندرامیرآباد اذعان داشت: جهت اجرای مناسب یادداشت تفام نامه همکاری منعقد شده فیمابین بندرامیرآباد و دوغارون نماینده ای از طرفین جهت پیگیری امور معرفی شود.

در آغاز این دیدار سلطانی؛ مدیر منطقه ویژه اقتصادی دوغارون  ضمن برشمردن مزایای منطقه ویژه دوغارون و مسیر ترانزیتی شرق که ایران را به افغانستان متصل می کند، گفت: این منطقه بعنوان بزرگترین بندر خشک ایران و فعالیت تجار و تنوع کالایی که در دوغارون مبادله می شود ثابت کرده که پتانسیل بالقوه این منطقه می تواند بیش از این بر رونق اقتصادی مسیر طراحی شده بیافزاید.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 301
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران