پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 493764 تاریخ : 1398/08/27-14:15:58
,5,
افزایش 32 درصدی حجم آب سدهای کشور

در مقایسه با پارسال؛

افزایش 32 درصدی حجم آب سدهای کشور

حجم آب موجود در مخازن سدهای کشور در هفته پایانی آبان‌ماه به رقم 25 میلیارد و 57 میلیون مترمکعب رسیده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال 32 درصد داشته است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، میزان آب ورودی به سدهای کشور تا 26 آبان‌ماه براساس تازه‌ترین گزارش دفتر مطالعات پایه منابع آب ایران سه میلیارد و 19 میلیون متر مکعب رسیده‌ و این درحالی است‌ که پارسال در همین بازه زمانی دو میلیارد و 28 میلیون مترمکعب ورودی آب به سدهای کشور بوده است که نشان از رشدی 40 درصدی دارد.

میزان خروجی آب سدها تا پایان آبان‌ماه امسال در حالی به رقم 6 میلیارد و 32 میلیون متر مکعب رسیده است که این میزان در مدت مشابه پارسال دو میلیارد و 99 میلیون متر مکعب بوده و نشان از رشدی 112 درصدی دارد که این افزایش خروجی آب با هدف آمادگی سدها برای سیلاب‌های احتمالی است.

اکنون حجم آب موجود در مخازن سدها به رقم 25 میلیارد و 57 میلیون مترمکعب رسیده که در مقایسه با 19 میلیارد و 30 میلیون مترمکعب پارسال رشدی 32 درصدی دارد. البته ظرفیت کل سدهای کشور50 میلیارد و 6 میلیون متر مکعب است.

ورودی آب به سددوستی در استان خراسان رضوی برای نخستین بار در سال آبی جدید (مهرماه98 تا پایان شهریور99) از هفته گذشته آغاز شده و تا 26 آبان‌ماه نزدیک به هفت میلیون متر مکعب آب وارد این سد شده و جریان ورودی همچنان ادامه دارد.

ورودی به سد شمیل و نیان دراستان هرمزگان در هفته اخیر حدود پنج میلیون مترمکعب بوده و سرجمع آورد سد در سال آبی جاری  به 12 میلیون مترمکعب رسیده که جریان‌های ورودی اکنون قطع شده است.

برخی سدهای استان مازندران و گیلان مانند سدهای البرز، شهید رجایی و شهر بیجار در دو روز اخیر متاثر از سیلاب بوده و به ترتیب حدود 6 میلیون مترمکعب، دو و سه میلیون متر مکعب ورودی داشته‌اند و جریان ورودی همچنان تداوم دارد.

متوسط آب‌دهی رودخانه مرزی هریرود ورودی به استان خراسان رضوی کمتر از یک متر مکعب برثانیه گزارش شده است. در عین حال متوسط آب‌دهی رودخانه مرزی سیستان ورودی به استان سیستان و بلوچستان صفر است.

متوسط آب‌دهی رودخانه مرزی اترک ورودی به استان گلستان کمتر از یک مترمکعب است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 358
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران