پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 463570 تاریخ : 1398/02/09-16:22:43
,13,22,
600هزار هکتاربرای پیشگیری از هجوم آفت ملخ در خوزستان پایش شد

600هزار هکتاربرای پیشگیری از هجوم آفت ملخ در خوزستان پایش شد

رییس سازمان جهادکشاورزی خوزستان گفت: 600 هزار هکتار از زمین های باغی کشاورزی، و مرتعی استان خوزستان به منظور پیشگیری از شیوع آفت ملخ پایش شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، کیخسرو چنگلوایی روز دوشنبه در نشست بررسی آفت ملخ در جهاد کشاورزی خوزستان افزود: 17گروه عملیاتی برای پیشگیری و مبارزه در مناطق جنوبی و جنوب شرقی خوزستان تشکیل شده و تاکنون 13هزار هکتار از زمین های کشاورزی و باغی در برابر این آفت سمپاشی هوایی و زمینی شده است. 

وی با بیان اینکه تاکنون مواردی از حالت انبوه و تهاجمی آفت ملخ در خوزستان مشاهده نشده گفت: عملیات پیشگیرانه و مبارزه با این آفت تا خرداد ادامه دارد ولی آنچه نباید از آن غافل شد آموزش کشاورزان و اطلاع رسانی به آنان برای آمادگی مقابله با این آفت است. 
رییس سازمان جهادکشاورزی خوزستان به گزارش اخیر سازمان خوار وبار جهانی (فائو) مبنی بر وجود آلودگی آفت ملخ در کشورهای عراق، کویت، یمن و عربستان اشاره کرد و افزود: کانون های خطر هجوم احتمالی ملخ در مناطق ماهشهر، آبادان، خرمشهر، هندیجان، بهبهان و رامهرمز زیاد است از این رو باید در این مناطق اقدام پیشگیرانه تشدید شود. 
چنگلوایی با بیان اینکه هر شهروند خوزستانی باید یک پایش گر و رصدگر آفت ملخ باشد از عموم کشاورزان و ساکنان محلی خواست در صورت مشاهده ملخ به صورت هجومی و وسیع در هر یک از مناطق استان ، مراتب را به نزدیک ترین مرکز خدمات کشاورزی اطلاع دهد تا نسبت به رفع آلودگی این آفت اقدام لازم انجام شود. 
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خوزستان نیز بر مشارکت مردم برای مدیریت بهتر و کنترل آفت ملخ تاکید کرد و گفت: مناطق ساحلی و شرقی خوزستان در شرایط نارنجی یا زرد قرار دارند که این هشدار باید جدی گرفته شود. 
محمد قاسمی نژاد احتمال موج هجومی آفت ملخ صحرایی را در برخی مناطق نارنجی یا زرد خوزستان رد نکرد و افزود: چنانچه سطح آمادگی افزایش یابد می توان این آفت را به طور کامل ریشه کن و خطرات آن را به صفر رساند. 
در این نشست کارشناسان حفظ نباتات اداره های شهرستانی جهادکشاورزی خوزستان راهکارها ، پیشنهادها و نظر خود را برای مهار و کنترل آفت ملخ در خوزستان مطرح کردند. 
تاکنون در پنج شهرستان جنوبی خوزستان، آفت ملخ به صورت غیرتهاجمی و پراکنده مشاهده شده ولی خسارتی به همراه نداشته است. 
نخستین هجوم غیر متراکم ملخ، یازدهم بهمن پارسال در هندیجان در جنوب خوزستان مشاهده شد که برای مهار آلودگی و کاهش خطرات ناشی از آن اقدام مقدماتی انجام شد. 
آفت ملخ دریایی (صحرایی) که از مضرترین انواع ملخ ها است از صحرای آفریقا و عربستان عبور کرده و از خلیج فارس وارد برخی مناطق جنوبی ایران از جمله هرمزگان و بوشهر شده است. 
سه روز پس از اخطار فائو، ورود نخستین دسته های ملخ دریایی در هشتم بهمن امسال در منطقه بندرلنگه هرمزگان محرز شد.در نیمه نخست بهمن پارسال نیز جهاد کشاورزی هندیجان مشاهده این آفت را تایید کرد. 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 383
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران