پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 488181 تاریخ : 1398/05/01-13:09:16
,5,
20 مرداد سوخت‌گیری با کارت سوخت شخصی آغاز می‌شود

مدیر عامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی مطرح کرد؛

20 مرداد سوخت‌گیری با کارت سوخت شخصی آغاز می‌شود

وکیلی زاده گفت: از 20 مرداد مرحله اول استفاده از کارت سوخت شخصی در ج‌های سوخت کشور شروع می‌شود.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، امیر وکیل زاده مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به اینکه استفاده از کارت سوخت شخصی که به تدریج در کل کشور اجرایی می‌شود، اظهار کرد: این روش از قاچاق سوخت و سوء استفاده از کارت‌های سوخت جلوگیری می‌کند.

وی با اشاره به اینکه بنزین هم خودش قاچاق می‌شود و هم می‌تواند در مناطق مرزی خدمت لجستیک قاچاق دیگر کالا‌ها قرار بگیرد، در خصوص اهداف استفاده از کارت سوخت بیان کرد: هدف اصلی استفاده کارت سوخت جلوگیری از قاچاق سوخت و نیز سوء استفاده از کارت‌های سوخت شخصی است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به اینکه این کار سبب می‌شود یارانه سوخت در سرزمین خودمان و برای مردم خودمان هزینه شود، تصریح کرد: جلوگیری از قاچاق سوخت خود به خود باعث کاهش مصرف سوخت و هدر رفت منابع ملی می‌شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر ما می‌دانیم از نازل هر جایگاه چقدر بنزین خارج شده، اما نمی‌دانیم چه کسی از آن استفاده می‌کند و اگر عرضه بنزین با کارت آزاد جایگاه باشد اطلاعاتی در خصوص خودرو مصرف کننده استخراج نمی‌شود. 
مدیر عامل شرکت ملی پخش با اشاره به این که اجرای برنامه لزوم استفاده از کارت سوخت شخصی با اولویت در کلان شهر‌های تهران، کرج، تبریز و اصفهان اجرا می‌شود، افزود: این طرح در مدت زمان کوتاه در دیگر کلان شهر‌ها و کل کشور نیز اجرا می‌شود.
امیر وکیل زاده در خصوص مسائل احتمالی اجرای این طرح گفت: در ابتدای اجرای این طرح، امکان عرضه سوخت با کارت جایگاه دار برای کسانی که هنوز کارت سوخت ثبت نام نکرده اند یا کارت سوخت را همراه خود ندارند، وجود دارد، اما با اعمال محدودیت در کمیته بنزین، به طوری که برای مثال به جای 60 لیتر، 30 لیتر سوخت به راننده عرضه می‌شود و به مرور این محدودیت بیشتر می‌شود تا اینکه همه کارت سوختشان را تهیه یا فعال و از آن استفاده کنند.
وکیل زاده با اشاره به اینکه رمز اولیه کارت‌های سوخت 4 رقم شماره ملی فرد صاحب کارت است، بیان کرد: اگر کسی رمز کارت سوخت را فراموش کرده باشد، می‌تواند با مراجعه به سایت شرکت ملی پخش یا از طریق تماس با شماره 09627 راهنمایی‌های لازم را برای دریافت آدرس مراکز رمزگشایی کارت سوخت دریافت کند.
 
به گفته وی، عده‌ای از شهروندان که کارت هوشمند سوخت خود را گم کرده‌اند و در فراخوان قبلی نسبت به ثبت‌نام از طریق سامانه دولت همراه اقدام نکرده‌اند، می‌توانند با مراجعه به دفاتر پلیس +10 با در دست داشتن مدارک، برای صدور کارت هوشمند سوخت المثنی اقدام کنند.
این مقام مسئول در خصوص زیرساخت‌های لازم برای اجرای این طرح، ادامه داد: سامانه هوشمند سوخت هیچ گاه جمع آوری نشد و نرم افزار و سخت افزار آن در جایگاه‌های سوخت با بازدید‌های انجام شده توسط کارشناسان آماده کار بوده است و هیچ مشکلی در جایگاه‌ها وجود ندارد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در خصوص مصرف بنزین و گازوئیل، اظهار کرد: میزان متوسط روزانه مصرف بنزین در سال از ابتدای سال تا کنون 95 میلیون لیتر و مصرف متوسط گازوئیل در صنعت حمل و نقل حدود 47 میلیون لیتر است.
وکیل زاده با اشاره به اینکه استفاده از کارت سوخت آمار مختلفی را درباره میزان مصرف با توجه به نوع و کلاس خودرو‌ها اختیار ما قرار می‌دهد، گفت: جلوگیری از قاچاق سوخت خود به خود باعث کاهش مصرف سوخت و جلوگیری از هدر رفت منابع ملی می‌شود.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 340
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران