• | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 634566 تاریخ : 1401/12/23-00:48:09
,10026,
گفتگوی مدیر عامل بیمه ایران با صدا و سیمای مرکز خوزستان در خصوص پرداخت خسارت دیه در شهرستان شوشتر

گفتگوی مدیر عامل بیمه ایران با صدا و سیمای مرکز خوزستان در خصوص پرداخت خسارت دیه در شهرستان شوشتر

حسن شریفی رئیس هیات مدیره و مدیر عامل بیمه ایران در گفتگو با صدا وسیمای مرکز خوزستان در خصوص پرداخت خسارت دیه حادثه تصادف مرگ بار شهرستان شوشتر اظهار داشت: با صدور احکام نهایی دادگاه، باقی مانده خسارت دیه حادثه تصادف شوشتر به مبلغ 10 میلیارد و دویست میلیون تومان به بازماندگان و وراث قانونی فوت شدگان پرداخت گردید.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بیمه ایران، شریفی تصریح کرد: بدنبال وقوع حادثه تصادف مرگ بار یک دستگاه تریلی و یک دستگاه خودروی مینی بوس در محور مواصلاتی شهرستان شوشتر، جاده کمربندی 17 نفر کشته و 7 نفر مصدوم شدند.

بیمه ایران در راستای حمایت از زیاندیدگان و ارائه خدمت بی منت، در سریع ترین زمان ممکن نسبت به تشکیل پرونده ای در شعبه شهرستان شوشتر اقدام نمود و مبلغ 13 میلیارد تومان بصورت علی الحساب به ذی نفعان این پرونده ها پرداخت کرد و امروز با تکمیل نهایی پرونده و صدور احکام قضایی، الباقی خسارت دیه به ذی نفان و وراث قانونی فوت شدگان پرداخت گردید.

گفتنی است ویدئوی کامل این گفتگو درپیام رسان های روابط عمومی قابل مشاهده است.

پیام رسان ایتا: https://eitaa.com/iraninsurancepr

پیام رسان بله: https://ble.ir/iraninsuranceir

پیام رسان سروش: https://splus.ir/iraninsuranceir

پیام رسان آی گپ: https://iGap.net/join/pcjdXZfQEryrtxUXpqRbFCJja



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران