• | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 617171 تاریخ : 1401/03/31-17:04:33
,13,
پرداخت تسهیلات به 37 هزار و 500 تولیدکننده دام و طیور

پرداخت تسهیلات به 37 هزار و 500 تولیدکننده دام و طیور

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: با مردمی سازی یارانه ها، 50 درصد تولیدکنندگان طیور گوشتی تسهیلات دریافت کردند.

به گزارش بانک و صنعت، محمد قربانی گفت: از مجموع 150 هزار نفر که پرونده آن ها برای دریافت تسهیلات تایید و به بانک معرفی شده، بیش از 50 هزار نفر به بانک مراجعه و تشکیل پرونده دادند که تاکنون به 37 هزار و 500 بهره بردار تسهیلات پرداخت شده است.

او می گوید: با مردمی سازی یارانه و آزادسازی نرخ، 50 درصد طیور گوشتی تسهیلات دریافت کردند که در رتبه اول فهرست تسهیلات قرار دارند. دام های سبک، سنگین و روستایی با دریافت 35 درصد تسهیلات رتبه دوم را دارند و گاو های شیری و صنعتی با دریافت 7 درصد تسهیلات رتبه سوم را در این فهرست دارند.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد گفت: با مردمی سازی یارانه ها و آزادسازی نرخ ها 20 هزار میلیارد تومان تسهیلات برای تولیدکنندگان دام و طیور در نظر گرفته شده که طبق گفته معاون امور و برنامه ریزی اقتصادی با نرخ های 10، 12، 15 و 18 درصد پرداخت می شود.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران