والک پلو به منوی غذایی تاسیسات گردشگری شمیرانات افزوده شد
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شمیرانات گفت: «والک پلو به عنوان معروف ترین غذای بومی و محلی شمیران که در فصل بهار طبخ می شود به منوی غذایی تاسیسات گردشگری شمیرانات افزوده شد.»
به گزارش بانک و صنعتبه نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تهران، علیرضا جعفری روز شنبه 21 فروردین ماه 1400، افزود: «غذاهای بومی و محلی براساس جغرافیا و مواد اولیه در دسترس تهیه می شود و خوراک ها علاوه بر آنکه ما را با شرایط اقلیمی و جغرافیایی و منظر طبیعی منطقه آشنا می کنند، معرف منظر فرهنگی مردم بومی آن مکان نیز هستند.»
او بیان کرد: «به دلیل زمان برداشت سبزی کوهی والک در یک بازه زمانی محدود، این پلو در اوایل فصل بهار در شمیران طبخ می شود.»
علیرضا جعفری اضافه کرد: «ترویج میراث غذایی ضمن حفظ هویت فرهنگی منطقه موجب توسعه گردشگری غذا در شمیرانات می شود.»
او ادامه داد: «گردشگران برای تجربه های متفاوت سفر می کنند و گردشگری خوراک می توانند یکی از این تجربه ها برای جذب گردشگران باشد.»
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شمیرانات گفت: «با همکاری مجتمع های گردشگری و پذیرایی شهرستان والک پلو به عنوان یک غذای بومی و محلی منطقه شمیرانات در منو غذایی افزوده شد.»
URL: https://www.bankosanat.ir:443/news/والک-پلو-به-منوی-غذایی-تاسیسات-گردشگری-شمیرانات-افزوده-شد.bos