وی افزود: نوع بعدی خدمات به شکلی است که افراد می توانند برای 107 بیماری که دارای بسته های خدمتی نیستند، اسناد هزینه های خود را به ادارات کل استانی ارائه کرده و پس از تأیید کمیته های استانی تا سقف 50 میلیون تومان تحت عنوان خسارت هزینه های انجام شده از جیب را دریافت نمایند.
رضایی تصریح کرد: طبق توافق های به عمل آمده، هر کدام از سازمان های بیمه گر مقرر شد بیمه شدگان تحت پوشش خود را مستقیم ارائه خدمت کنند و اعتبار مربوطه از محل صندوق صعب العلاج به آنها پرداخت خواهد شد.
وی افزود: تاکنون در سامانه های بیمه سلامت 200 هزار نفر ثبت نام و نشان دار شدند، البته پیش بینی می شود به این تعداد بیمه شدگان بیمه سلامت اضافه شود که امیدواریم با اطلاع رسانی مناسب سایر افراد به جمع 200 هزار نفر افزوده شوند.
رضایی در خصوص هزینه های بیماران خاص و صعب العلاج اظهار داشت: در 3 ماه گذشته بالغ بر هزار و 200 میلیارد تومان از سهم سازمان و صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج برای بیماران خاص و صعب العلاج هزینه شده که بیشترین هزینه مربوط به گروه بیماری های سرطانی است که بخش عمده پرداختی ها در حوزه دارو است.
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلام ایران، درباره بهره مندی بیمه شدگان سایر بیمه های پایه از خدمات صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج، افزود: طی توافق با سازمان های بیمه گر اصلی مانند تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح، این سازمان ها به صورت مستقیم می توانند خدمات را به بیمه شدگان خود ارائه کنند و اعتبار مربوطه از سوی صندوق تأمین شود، لذا مشکلی در این باره وجود ندارد. به طوری که در مرحله اول برای تأمین اجتماعی 300 میلیارد تومان و برای نیروهای مسلح 50 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه بیماران دیابتی نیز تحت پوشش صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج قرار می گیرند، گفت: خدمات دارویی این بیماران تحت پوشش قرار گرفته و بسته خدمتی بیماران دیابتی نیز به زودی به بسته های تحت پوشش صعب العلاج اضافه خواهد شد.