شماره: 253422 تاریخ : 1395/10/12-10:50:42

مصرف ماهی از بروز کم شنوایی در زنان جلوگیری می‌کند

پزشکان امریکایی اعلام کردند: مصرف منظم ماهی و غذاهای دریایی در زنان باعث جلوگیری از کم شنوایی در میانسالی می‌شود.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روسبالت، نتایج این مطالعه که به مدت 18 سال بر روی 655 هزار داوطلب انجام شده، نشان می‌دهد که مصرف حداقل دو نوبت ماهی در هفته به طور مرتب باعث می‌شود که دست کم 20 درصد شانس ابتلا به کم شنوایی در زنان کاهش یابد.

به عقیده پزشکان، پروتئین، چربی اشباع نشده، امگا 6 و فسفر در ماهی باعث تاثیر مفید بر کارکرد مغز می‌شوند و خطر ابتلا به آترواسکلروز را نیز کاهش می‌دهند و بر تقویت سیستم‌های عصبی و شنوایی تاثیر به سزایی دارند.


URL: https://www.bankosanat.ir:443/news/مصرف-ماهی-از-بروز-کم-شنوایی-در-زنان-جلوگیری-می‌کند.bos