او با اشاره با اینکه نشان "طیب" حاصل تحقیق و پژوهش است که علاوه بر ارکان سلامت، حلیت، اصالت، برکت و جذابیت ، محیط زیست را هم پایش می کند، ادامه داد: مطالعه بر روی این نشان از سال 1394 آغاز شده و تاکنون روند روبه رشدی داشته است ولی تجاری شدن آن باید با سرعت بیشتری صورت گیرد که استفاده از علم بیوتکنولوژی می تواند به بین المللی کردن این نشان کمک کند.
قانعی افزود: سلامت، حلیت، اصالت، برکت و جذابیت ازارکان نشان طیب بر مبنای آموزه های قرآنی هستند.
اوبا تاکید بر اینکه نشان طیب ناظر بر کیفیت محصولات غذایی است، ادامه داد: غذا می تواند هم سالم باشد و هم حلال اما اگر در فرآیند تولید آن به سلامت محیط زیست، کیفیت مواد اولیه و... توجه نشود، دیگر طیب نیست به طور مثال اگر دو محصول با روش های غرقابی و تحت فشار تولید شود، هر دو حلال هستند؛ اما محصولی که با روش غرقابی تولید و باعث اسراف آب شود، دیگر طیب نیست.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اشتغال زایی و ایجاد سلامتی با کمترین آسیب به محیط زیست را از رویکردهای نشان طیب عنوان کرد و یادآور شد: این نشان با ترکیب ارزش افزوده غذا، ارزش افزوده اقتصادی و اثرگذاری کیفیت محصول، حداکثر بهره وری را با تولید بهترین محصول و حداقل آسیب به زمین دارد.