• | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 376672 تاریخ : 1397/06/24-16:29:27
,17,
صادرات کیوی همه ساله از 15 تیرماه الی 15 مهرماه هر سال ممنوع خواهد بود

با هدف پرهیز از عرضه محصول نامرغوب در بازارهای هدف؛

صادرات کیوی همه ساله از 15 تیرماه الی 15 مهرماه هر سال ممنوع خواهد بود

میز ملی صادرات مرکبات و کیوی به ریاست مجتبی خسروتاج، معاون وزیر و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران و با حضور شریعت نژاد نماینده شهرستانهای رامسر و تنکابن در مجلس شورای اسلامی و قائمیان معاون سازمان حفظ نباتات کشور و نمایندگان دستگاه‌های ذیربط برگزار گردید.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط‌عمومی سازمان توسعه تجارت ایران،  بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در نشست مورخ 97/6/22 میز ملی صادرات مرکبات و کیوی، مقرر شد با هدف  عرضه ضابطه‌مند محصول کیوی در بازارهای هدف بر اساس شاخصهای کیفی به ویژه میزان استاندارد قند کیوی و به منظور جلوگیری از خدشه دار شدن اعتبار محصول ایرانی در بازارهای هدف، صادرات کیوی همه ساله از تاریخ 15 تیرماه لغایت 15 مهر ماه ممنوع باشد. همچنین با توجه به درخواست های مطروحه در جلسه مذکور براساس تصمیم یادشده با ابلاغ مراتب به گمرک ج.ا. ایران، ممنوعیت صادرات کیوی از ابتدای مهر ماه تا 15 مهر ماه سال جاری نیز اعمال خواهد شد.

در این راستا مقرر شد دستگاههای اجرایی ذیربط و اتاقهای بازرگانی استانها و تشکلهای تولیدی و صادراتی مرکبات و کیوی با اطلاع رسانی و آموزش مستمر به تولیدکنندگان و صادرکنندگان کیوی، زمینه و شرایط مناسب برای عملیاتی شدن تصمیم یادشده را فراهم نمایند.

گفتنی است، این نشست با حضور روسای سازمانهای صنعت، معدن و تجارت و روسای اتاقهای بازرگانی استانهای مازندران، گلستان و گیلان و نمایندگان دستگاههای اجرایی از جمله جهاد کشاورزی، گمرک، استاندارد و وزارت کشور و تعدادی از تشکلهای تولیدی و صادراتی و فعالین صادراتی در حوزه مرکبات و کیوی در محل پایانه صادراتی کشاورزی و گل و گیاه مازندران برگزار گردید.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران