• | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 145183 تاریخ : 1394/04/29-10:28:52
,2,16,17,
رویکرد جدید بانک صنعت ومعدن موجب بهره‌مندی بیشتر بخش تولید از تسهیلات مالی خواهد شد

عضوکمیسیون صنایع و معادن مجلس:

رویکرد جدید بانک صنعت ومعدن موجب بهره‌مندی بیشتر بخش تولید از تسهیلات مالی خواهد شد

روح‌الله عباسپور، عضوکمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: برنامه‌های حمایتی و رویکردهای جدید بانک صنعت و معدن موجب بهره‌مندی بیشتر بخش تولید از تسهیلات مالی این بانک خواهد شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بانک صنعت و معدن، عباسپور با اشاره به حضور مدیرعامل بانک صنعت و معدن در محل کمیسیون‌ صنایع و معادن تصریح کرد: گزارش ارائه شده توسط علی‌اشرف افخمی بسیار جامع بود و توانست نظر مساعد نمایندگان را به دنبال داشته باشد.
وی افزود: برای حمایت از تولید و ایجاد اشتغال، بانک تخصصی صنعت و معدن باید مورد حمایت ویژه قرار گیرد که بهترین راهکار آن افزایش سرمایة این بانک است.
عباسپور تصریح کرد: براساس گزارش مدیرعامل بانک صنعت و معدن از سال 82 تا کنون سرمایة این بانک هیچگونه افزایشی نداشته است، سرمایه این بانک در حال حاضر حدود 700 میلیون دلار است که در مقایسه با بانک‌های تخصصی کشورهای منطقه رقم ناچیزی است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران