• | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 213047 تاریخ : 1395/05/13-12:44:08
,4,10025,
دیدار سفیر اسپانیا با مدیرعامل بیمه رازی

دیدار سفیر اسپانیا با مدیرعامل بیمه رازی

ادواردو لوپز بوسکتس سفیر اسپانیا و دکتر یونس مظلومی مدیرعامل بیمه رازی در ساختمان مرکزی بیمه رازی با یکدیگر دیدار کردند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از بیمه رازی : دکتر یونس مظلومی در محل شرکت بیمه رازی در روز سه شنبه 13 مردادماه با سفیر کشور اسپانیا دیدار و گفتگو کرد.

 دکتر مظلومی ضمن اشاره به پیشینه درخشان روابط فرهنگی و اقتصادی میان دو کشور ایران و اسپانیا در خصوص صنعت بیمه و جایگاه این صنعت در اقتصاد کشور صحبت کرد، ضمن تحولات صورت گرفته اخیر در کشور و دوران پسا برجام، بیمه رازی با تمام ظرفیت خود تلاش می‌کند با به کارگیری پتانسیل‌های موجود روابط با بنگاه های اقتصادی بین المللی را آغاز نماید.

ادواردولوپز بوسکتسدر این نشست ضمنتوضیحاتی  در خصوص همکاری های اقتصادی فی مابین و چشم انداز بیمه ای، ذکر کرد: در این زمینه همکاری های متعددی قابلیت انجام خواهد داشت.




ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران