به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، سردار صفوی به برنامه ششم توسعه که از سال جاری آغاز میشود و تا سال 1400 ادامه دارد، اشاره کرد و گفت: بر اساس این برنامه در تلاش هستیم که با توانمندی و ظرفیتهای موجود در مناطق مختلف کشور آشنا شویم و در همین راستا از دستاوردهای مهم این مجموعه و ظرفیتهای این سازمان از حیث اندیشمندان و پژوهشگرانی که در آن فعالیت می کنند استفاده کنیم و این موضوع به عنوان بخشی از برنامه در دستور کار قرار گیرد.
وی با تاکید بر اینکه پژوهشگاه صنعت نفت از توانمندیهای بسیار بالایی برخوردار است، تصریح کرد: امیدواریم مسئولین سایر وزارتخانهها و نهادها که مرتبط با امور پژوهشی این مجموعه فعالیت میکنند، با امکانات این مرکز تحقیقاتی آشنا شوند و در آینده بتوانند پروژههای تحقیقاتی مشترکی را با یکدیگر تعریف کنند.
سردار صفوی با تاکید بر اینکه پس از بازدید از این پژوهشگاه به عنوان مُبلِغ برای این سازمان عمل خواهم کرد اظهار داشت: یقین دارم بسیاری از مشکلات کشور در بخشهای آب، محیط زیست، نفت، گاز و پتروشیمی با توانمندی پژوهشگران این مرکز تحقیقاتی قابل حل میباشد و این مرکز تحقیق و توسعه قادر است فعالیتهای پژوهشی را به ارزش افزوده تبدیل کند و کشور را از صادرات نفت خام یا ورود تکنولوژی به داخل کشور بی نیاز نماید.
وی در همین راستا تصریح کرد: امیدواریم با اعتبار مدیریت فعلی پژوهشگاه و ظرفیتهای بالای این مجموعه، پژوهشگاه صنعت نفت بتواند طی 5 سال آینده خدمات بزرگی را در ارتباط با بخشهای خصوصی نیز انجام دهد. به طور مثال در بسیاری از پالایشگاهها،کاتالیستهای مورد نیاز کشور از خارج تهیه میشود در حالی که بسیاری از آنها در این مجموعه قابلیت طراحی و ساخت دارند و با ساخت آنها میتوان کشور را در این حوزه بینیاز نمود.
مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا به مقوله پر اهمیت پژوهش نیز اشاره کرد و گفت: با اعتمادی که مقام معظم رهبری به دانشمندان و جوانان کشور دارند، نگاه و توجه بیشتر مسئولان کلان کشور به موضوع پژوهش را میطلبد، به طوری که در بودجه بندی، در مجلس، وزارت علوم و همینطور دانشگاه ها، می بایست به این امر مهم توجه ویژهای داشته باشیم.
وی در انتها افزود: بر این باور هستم که راه توسعه و آبادانی کشور از مسیر پژوهش میگذرد و یکی از راههای قدرتمند شدن، ارتقاء قدرت پژوهشی است و به این ترتیب می توانیم یک ایران قدرتمند در برنامه 1404 بسازیم.