به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون، سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در این برنامه که با حضور معاونان این وزارتخانه، مدیران روابط عمومی های بانک ها، بیمه ها، سازمان های تابعه، ادارات کل امور اقتصادی و دارایی استان ها و همکاران مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اقتصاد برگزار شد، ضمن تبریک روز ارتباطات و روابط عمومی به مدیران و کارکنان روابط عمومی، گفت: مهم ترین کارکرد روابط عمومی ها تصویرسازی درست برای جامعه است و مدیران ارتباطی این قابلیت را دارند که در وضعیت فشار رسانه ای، شرایط را برای افکار عمومی به درستی تبیین کنند.
وی افزود: مدیران ارتباطی و روابط عمومی کمک کار اصلی مدیران عالی رتبه اقتصادی هستند و مدیران مذکور بدون بکار گرفتن ظرفیت ها و هنر همکاران ارتباطی و روابط عمومی درعرصه نبرد اقتصادی موفقیت چندانی کسب نخواهند کرد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: درخواست من این است که مدیران ارتباطی و روابط عمومی و همکاران مان در این بخش جایگاه خود را بازخوانی کنند. باید توانمندترین، باهوش ترین نیروهای سازمان ها برای روابط عمومی ها انتخاب شوند زیرا روابط عمومی ها و جایگاه های ارتباطی هستند که در صف اول تبیین درست سیاست ها و چشم اندازهای آن برای مردم قرار دارند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه باید شبکه ای از کارشناسان برای تبیین درست سیاست های اقتصادی ایجاد کنیم، گفت: کارشناسان زبان گویا و پل ارتباطی میان مدیران و مردم هستند که از زبان آن ها سیاست ها تبیین می شود.
همچنین در این مراسم و هم زمان با فرارسیدن روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی، ذبیح اله سلمانی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز طی تقدیرنامه ای، از تلاش ها و تدابیر شهرام بخشا رییس اداره کل روابط عمومی و همکاران این اداره کل قدردانی کرد. در این پیام آمده است: «بدون تردید دست آوردهای ممتاز عرصه اطلاع رسانی و روابط عمومی مجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی حاصل تلاش های ارزشمند و خالصانه مدیران و کارشناسانی است که با صبر، پشتکار، متانت و تدبیر با استفاده از علم و تجربه، توان خود را به کار گرفته و در راه اعتلای ایران اسلامی همت گمارده اند. ضمن تبریک روز ملی ارتباطات و روابط عمومی از تلاش ها و خدمات شایسته جنابعالی در این مسئولیت خطیر، قدردانی می نمایم و از درگاه خداوند متعال برایتان سلامتی و توفیق خدمت هر چه بیشتر به ایران اسلامی را مسئلت دارم».