توسط کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز صورت گرفت؛
تشدید نظارت بر خطوط تولید محصولات غذایی آشامیدنی و بهداشتی در نوروز 1400
مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بر تشدید نظارت برخطوط تولید محصولات غذایی آشامیدنی وبهداشتی در نوروز 1400 توسط کارشناسان این معاونت خبر داد.
به گزارش بانک و صنعتبه نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بر تشدید نظارت بر خطوط تولید محصولات غذایی آشامیدنی و بهداشتی در نوروز 1400 توسط کارشناسان این معاونت خبر داد.
سیمین فقهی گفت: کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، ضمن بازدید و پایش محصولات سطح عرضه، در صورت مشاهده عدم انطباق و مغایرت اطلاعات کالای نامنطبق را به صورت برخط در سامانه کشوری auditثبت و اقدامات قانونی لازم انجام خواهد شد.
URL: https://www.bankosanat.ir:443/news/تشدید-نظارت-بر-خطوط-تولید-محصولات-غذایی-اشامیدنی-و-بهداشتی-در-نوروز-1400.bos