وی درباره سهمِ شرکت های دانش بنیان در این زمینه گفت: رشد این صنایع در کشور تاکنون با استفاده از ظرفیت بسیاری از شرکت های دانش بنیان و استارتاپ در کشور عملیاتی شده و این امر در راستای انتقال ماموریت از سوی وزارت نیرو، بومی سازی فناوری های نوین و حمایت از ساختِ داخل صورت گرفته و به این ترتیب بسیاری از نیازهای داخلی کشور رفع می شود.
علاءالدینی با اشاره به اینکه تولیدات صنعت آب و برق در کشور بدون وقفه، با اتکا به دانش و صنعت و تجهیزاتی است که مطابق با فناوری روزِ دنیاست، اظهار کرد: ساتکاب از هرگونه ایده و طرح نوآورانه در صنعت آب و برق با هدف حمایت از این شرکت ها و توسعه اقتصادی در قالب فراهم آوردن بستر لازم برای تعامل با بخش های مورد نظر، حمایت می کند.
مدیرعامل ساتکاب ابراز امیدواری کرد، با اجرای طرح ها و ایده های نوآورانه و استفاده از ظرفیت دانش بنیان ها و نخبگان داخلی، شرایط صرفه جویی و بهینه سازی از منابع موجود، فرصت افزایش درآمدزایی در این صنایع را ایجاد کنیم.
علاءالدینی صرفه جویی حاصل از به کارگیریِ خدمات، محصولات و فناوری های نوین در این عرصه را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: ساتکاب در صدد است تا با استفاده حداکثری از پتانسیل های موجود، بیشترین بهره وری را از تجهیزات و فناوری های جدید و همچنین نیروی انسانی نخبه بخش خصوصی در صنعت آب و برق داشته و به تامین نیازهای داخلی در صنعت آب و برق و توسعه صادرات در این زمینه بپردازد.
مدیرعامل شرکت ساتکاب همچنین یادآور شد: امضای یادداشت تفاهم فی مابین شرکت مادر تخصصی ساتکاب و دانشگاه شهید بهشتی در روزهای پایانی سال گذشته نیز، در راستای حمایت از تولید داخلی و با هدف توسعه همکاری های آموزشی، پژوهشی و توسعه فناوری با بهره گیری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در حوزه آب و برق و نیل به توسعه اقتصادی منعقد شد.
وی خاطرنشان کرد: بر همین اساس، زمینه امید شرکت های دانش بنیان و تحقیقاتی با حمایت ساتکاب و دانشگاه بهشتی و عملیاتی شدن آن در سال آینده افزایش یافته و استفاده از تکنولوژی های نوین، صرفه جویی هایی را به دنبال خواهد داشت که با هزینه ساخت نیروگاه ها برابری می کند.