• | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 210988 تاریخ : 1395/03/31-15:58:33
,17,
اقتصاد باید متکی به ظرفیتهای داخلی باشد

دبیر شورای عالی مناطق آزاد:

اقتصاد باید متکی به ظرفیتهای داخلی باشد

دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور گفت: اقتصاد باید به ظرفیتهای داخلی متکی باشد و البته باید به بازارهای صادراتی و ظرفیتهای بین‌المللی نیز توجه داشت تا اقتصاد مقاومتی به یک موضوع همیشگی بدل شود.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ، اکبر ترکان، دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور با بیان این که اقتصاد باید متکی به ظرفیتهای داخلی باشد، گفت: این که می‌گوییم اقتصاد باید متکی به استعدادها و ظرفیتهای داخلی باشد، به معنای درونگرایی نیست، بلکه به معنای درونزایی است، زیرا از ظرفیتها و استعدادهای درونی،‌ اقتصاد رشد می‌کند.

وی با طرح این پرسش که آیا می‌خواهیم آینده کشور را روی منابع خارجی قرار دهیم و روی آن حساب باز کنیم یا روی تواناییهای داخلی، افزود: این که روی توانایی داخلی حساب کرده و متکی به ظرفیتهای داخلی پیش برویم، برای این است که در مقابل تهدیدهای بیرونی مصون باشیم.

ترکان تصریح کرد: دولت برای حمایت از تولید داخلی باید از فناوریهای جدید حمایت کرده و هزینه برخی از فناوریها را نیز بپردازد، البته وزارت صنعت نیز باید صندوق حمایت از فناوریهای جدید ایجاد کند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران