• | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 248178 تاریخ : 1395/08/14-12:25:54
,10028,
افزایش 15 درصدی سهم روستاها از مالیات بر ارزش افزوده

معاون سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشورخبر داد

افزایش 15 درصدی سهم روستاها از مالیات بر ارزش افزوده

معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از افزایش 15 درصدی سهم روستاها در مالیات بر ارزش افزوده خبر داد و افزود: در برنامه ششم توسعه سهم روستاها از 20درصد به 35 درصد افزایش یافته است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، جندقیان  با بیان اینکه سهم کلان شهرها از 20درصد به 12درصد و سایر شهرها از 60 درصد به 53 درصد کاهش خواهد یافت، تاکید کرد: این کاهش سهم کلانشهرها از مالیات بر ارزش افزوده و افزایش سهم روستا نشان از رویکرد مثبت قانونگذار به مباحث روستایی در برنامه ششم توسعه دارد.

 
وی در تشریح عملکرد معاونت امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در دولت یازدهم به تخصیص 51 هزار و 965 میلیارد ریال به دهیاری‌ها از ابتدای دولت یازدهم اشاره کرد و افزود: این مبلغ معادل 63 درصد کل اعتبارات تخصیص یافته به دهیاری‌های کشور است. در حقیقت از ابتدا تاکنون 82 هزار و 312 میلیارد ریال به دهیاری‌ها اختصاص پیدا کرده است.

وی ادامه داد: در حالی که 4هزار و 239 مجوز جدید برای تاسیس دهیاری داشته‌ایم؛ تعداد مجوزهای صادره به 33 هزار و 429 دهیاری رسیده است، لذا برای تحقق مدیریت مطلوب و کارآمد روستایی تدوین پیش نویس قانون الحاق و اصلاح موادی به قانون تاسیس دهیاری های خودکفا در روستاهای کشور و ارسال به هیات دولت برای سیر مراحل قانونی در دستور کار قرار گرفت.
 
معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور خاطر نشان کرد: با هدف توسعه نظام برنامه‌ریزی َدر دهیاری‌ها معاونت امور دهیاری ها در تدوین احکام و گزارش های بخش مدیریت روستایی برنامه ششم توسعه مشارکت فعالی را داشته است. همچنین تهیه پیش نویس برنامه راهبردی - عملیاتی پنج ساله دهیاری ها انجام شده است که بتواند بر اساس شیوه نامه در فاز نخست در یک برنامه پنج ساله آتی، روستاییان با بهره گیری از نخبگان و افراد با تجربه روستا و همچنین با راه‌اندازی اتاق فکر دهیاری‌ها به سمت استفاده از دانش زیست روستایی در جهت توسعه روستایی حرکت کنند.

وی تاکید کرد: در این راستا در گام نخست سه کارگاه برای استانداری ها گذاشتیم تا رویکرد متناسب و جدید ایجاد شود تا مجریان خوبی در سطح روستا حضور داشته باشند و در گام های بعدی این امر برای فرمانداران و دیگر مسئولان ادامه خواهد یافت. برای تنظیم قوانین دهیاری در لایحه دهیاری‌ها در کمیسیون کلان شهر ها 24 جلسه برگزار و نهایی شد و مرداد ماه این لایحه به هیات دولت تقدیم شد تا در مجلس به تصویب برسد که با تصویب آن بسیاری از مشکلات دراین خصوص رفع خواهد شد.

جندقیان با اشاره به لزوم ساماندهی وضعیت ساخت و سازهای روستایی گفت: اصلاح نظام اداری صدور پروانه ساختمانی و رسیدگی به تخلفات ساختمانی در روستاها از جمله اقدامات اساسی ما بود که در راستای آن تهیه نرم افزار صدور پروانه ساختمانی در روستاها، راه‌اندازی سامانه اطلاعات پروانه‌های ساختمانی روستایی، تدوین و ابلاغ گردشکار رسیدگی به تخلفات ساختمانی در محدوده روستاها، ابلاغ بخشنامه‌های مربوط به پیشگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در روستاهای کشور و تهیه نظام نامه نظارت بر پروژه‌های عمرانی و روستایی انجام شده است.
 
وی تخصیص و توزیع قیر بین یک هزارو 552 دهیاری کشور را با اعتبار 450 میلیارد ریال و آسفالت بیش از 800 معبر روستایی با عرض هشت متر، اجرای 11هزار و 448 پروژه عمرانی در روستاهای کشور و اجرای 16هزار و 401 پروژه بهسازی معابر در مناطق روستایی را از اقدامات انجام شده در راستای ساماندهی وضعیت کالبدی روستاها خواند و افزود: با هدف توسعه دولت الکترونیک در روستاها، سامانه آمار و اطلاعات روستاها و ثبت 63 هزار رکورد در آمارنامه دهیاری‌ها و سامانه شرکت‌های تعاونی دهیاری انجام شده است.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران