• | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 145427 تاریخ : 1394/06/07-11:53:03
,1,16,17,
افتتاح سه صندوق امانات بانک پارسیان در تهران و شهرستان ها

همزمان با فرارسیدن سالروز میلاد با سعادت امام رضا (ع) صورت گرفت :

افتتاح سه صندوق امانات بانک پارسیان در تهران و شهرستان ها

همزمان با فرارسیدن میلاد با سعادت امام رضا (ع)، سه صندوق امانات دیگر بانک پارسیان درشعبه کازرون، بلوارامیرکبیر شیراز و افسریه تهران راه اندازی ومورد بهره برداری قرار گرفت.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان، دکترپرویزیان مدیرعامل بانک درآیین راه اندازی هفتمین صندوق امانات بانک پارسیان درشعبه افسریه که تعدادی ازمدیران بانک، مشتریان، اصناف و کسبه حضور داشتند، با بیان اینکه بانک پارسیان اهتمام و توجه ویژه ای برای تکمیل زنجیره عرضه خدمات به مشتریان دارد، گفت: در تلاش هستیم انواع خدمات بانکی مدرن را به بهترین نحو ممکن و در راستای خدمات دهی بهتر و تامین نیاز مشتریان ارائه دهیم تا موجبات افزایش اطمینان خاطر مشتریان فراهم گردد.  
وی با اشاره به ویژگی های صندوق‌های امانات بانک پارسیان گفت: این صندوق ها  از جدیدترین نمونه‌های صندوق‌های امانات در کشورمی باشند که به پیشرفته ترین امکانات ایمنی مجهز است و از این پس مشتریان گرامی می توانند از صندوق امانات در شعبه های این بانک، استفاده کرده و اشیاء گرانبها، اسناد و یا سایر موارد مورد نظر خود را در این صندوق ها به امانت بگذارند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران