• | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 52141 تاریخ : 1393/06/11-11:56:49
,1,16,17,
اجری 3 برنامه در بانک دی برای تطابق فعالیت‌ها با بانکداری اسلامی

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی بانک دی خبر داد:

اجری 3 برنامه در بانک دی برای تطابق فعالیت‌ها با بانکداری اسلامی

بانک دی با هدف مطابقت فعالیت‌های بانکی با بانکداری اسلامی و بدون ربا سه برنامه اصلی را در دستور کار دارد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از اداره کل روابط عمومی بانک دی، مجتبی حیدری ـ معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی بانک دی ـ با حضور در غرفه بانک در نمایشگاه جنبی بیست‌وپنجمین کنفرانس بانکداری اسلامی به تشریح برنامه‌های بانک در حوزه بانکداری اسلامی پرداخت.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در بانک دی برای گسترش بانکداری بدون ربا بیان کرد: یکی از حقوقی که باید تمامی ذی‌نفعان بانک‌ها به خصوص بانک دی از آن بهره ببرند حقوق شرعی و حق دینی آنهاست، بنابراین ما برای تحقق این شعار در رسیدن به برنامه‌های ارز‌ش‌آفرینی خود برنامه‌هایی را تدارک دیده و پیش‌بینی کرده‌ایم.

حیدری اولین اقدام بانک دی را انعقاد قرار‌دادی با مرکز تحقیقات دانشگاه امام صادق (ع) عنوان کرد و گفت: بر این اساس کل حوزه بانکداری اسلامی مورد آسیب‌شناسی قرار خواهد گرفت و تمامی فرآیند‌ها، دستورالعمل‌ها، بخشنامه و آنچه در سیستم اجرای فعالیت بانکی ما در جریان است، رصد می‌شود تا این‌که خروجی آن به بازتعریف فرآیندها و آیین‌نامه‌های جدید و منطبق با بانکداری بدون ربا بینجامد.

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی بانک دی همچنین تشکیل کمیته فقهی برای تحقق بانکداری بدون ربا را از دیگر برنامه‌های بانک دی عنوان کرد و افزود: بر این اساس از صاحب‌نظران بانکداری بدون ربا از جمله حجت‌الاسلام و المسلمین موسویان ـ عضو کمیته فقهی بانک مرکزی ـ دعوت شده است تا با تشکیل جلساتی کلیه‌ عقود بانک دی تحت نظر ایشان در شورای فقهی مورد بازنگری قرار بگیرد.

حیدری آموزش و بروز‌شدن دانش کارکنان و مدیران در حوزه بانکداری بدون ربا را برنامه دیگر بانک دی عنوان کرد و گفت: ضعف دانش و مهارت کارکنان، مشتریان و مدیران را در این مسیر شناسایی کرده تا با نیازسنجی آموزشی که برای همکاران خود انجام می‌دهیم بتوانیم ضعف‌های موجود را برطرف کنیم.

وی با اشاره به این‌که برای اجرای بانکداری اسلامی در یک طرف کارفرما و بانکدار و در طرف دیگر مشتریان هستند، ادامه داد: بنابراین ما قصد داریم که در سال جاری آموزش بانکداری بدون ربا و اسلامی به مشتریان خود را نیز در دستور کار قرار دهیم.

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی بانک دی همچنین اظهار کرد: بانکداری بدون ربا مقدمه بانکداری اسلامی است، بنابراین تا زمانی که فضای بانکی از ربا پاک نشود نمی‌توان به‌طور جدی بانکداری اسلامی را اجرایی کرد.

 

در نمایشگاه بانکداری اسلامی نرم‌افزار جامع منابع انسانی بانک دی رونمایی شد

 

همچنین نرم‌افزار جامع منابع انسانی پیشرو در بانک دی همزمان با برپایی بیست و پنجمین کنفرانس بانکداری اسلامی رونمایی شد.

در نمایشگاه بانکداری اسلامی که همزمان با این کنفرانس با حضور بانک‌ها و شرکت‌های خدمات بانکی برگزار شد، معاون سرمایه انسانی و توسعه مدیریت بانک دی به تشریح جزئیات این نرم‌افزار پرداخت.

مجتبی حیدری در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این نرم‌افزار در راستای پیاده‌سازی نظام جامع مدیریت سرمایه انسانی، طراحی، استقرار و راه‌اندازی نرم‌افزار شده است، گفت: این نرم افزار در راستای توسعه شاخص عدالت سازمانی، امکان دسترسی عادلانه همه کارکنان بانک به خدمات حوزه سرمایه انسانی را به صورت آنلاین و در بستر وب فراهم کرده است.

وی افزود: این نرم‌افزار به دلیل بی نیاز کردن کارکنان از مراجعه حضوری و یا درخواست‌های کاغذی در همه بخش‌ها، سرعت، دقت و کیفیت خدمات حوزه سرمایه انسانی را افزایش داده و هزینه‌های عملیاتی را کاهش می‌دهد.

به گفته حیدری نرم‌افزار جامع منابع انسانی بانک دی مبتنی بر یافته‌های علمی و اقتضائات بومی بانک، طراحی و راه‌اندازی شده و این قابلیت را برای حوزه سرمایه انسانی بانک ایجاد کرده است که بتواند نظامات نوین منابع انسانی را در راستای افزایش بهره‌وری منابع انسانی پیاده سازی کند.

جامعیت، یکپارچگی، به روز بودن، کاربری آسان و امکان برقراری ارتباط با سایر نرم‌افزارهای بانکی، نرم‌افزار جامع منابع انسانی بانک دی را به فن‌آوری کاربرپسند تبدیل کرده و نیازهای اطلاعاتی مدیران بانک را برای تصمیم‌گیری‌های مبتنی بر اطلاعات تامین می‌کند.

کارکنان بانک با استفاده از کلمه کاربری و کلمه عبور به صورت شخصی‌سازی شده به صفحه اختصاصی خود در نرم‌افزار دسترسی داشته و خدمات حوزه سرمایه انسانی را در بخش‌های مختلف با سطح دسترسی مناسب با جایگاه سازمانی دریافت می‌کنند.

بخش کاربری عمومی نرم‌افزار نیز شامل خدمات آموزش، فیش حقوقی و سوابق دریافتی‌ها، خدمات رفاهی، احکام اداری و قراردادها، پرونده اطلاعات کارکنان، حضور و غیاب، خدمات درخواست و صدور گواهی، نظام پیشنهادات، کارتابل، گزارش‌های مدیریتی و مواردی از این دست بوده و بخش کاربری اختصاصی نرم‌افزار هم برای متخصصان منابع انسانی حوزه سرمایه انسانی بانک شامل تشکیلات، تجزیه و تحلیل مشاغل، مدیریت جذب و استخدام، مدیریت کارکنان، صدور احکام و قراردادها، مدیریت عملکرد، جبران خدمات و پاداش، مدیریت آموزش، اجتماعی سازی، خدمات رفاهی و مدیریت نظام پیشنهادات می‌شود.

سیستم نرمافزار جامع منابع انسانی معاونت سرمایه انسانی و توسعه مدیریت بانک دی، گامی بلند برای تبدیل شدن سرمایه انسانی ارزش آفرین به قلب بانک ارزش آفرین است.

 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران