شروع فعالیت کشتارگاه ها از 2 فروردین ماه 1402
معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: امسال کار ما تشدید نظارت بهداشتی بر فعالیت کشتارگاه ها است به طوری که از روز دوم فروردین ماه 1402 تمامی کشتارگاه های دام و طیور فعال خواهند بود تا گوشت قرمز و مرغ در ایام تعطیل به دست مردم برسد.
وی تصریح کرد: در ایام تعطیل نوروز ناظرین بهداشتی و شرعی ما بر محصولات پروتئینی با منشأ خام دامی در مراکز تولید، عرضه و کشتارگاه ها و بازار حضور خواهند داشت.
آقامیری از افزایش 40 تا 42 درصدی تشدید نظارت ها خبر داد و گفت: سال گذشته در پی تشدید نظارت ها 700 تن گوشت مرغ و 240 تن گوشت قرمز شناسایی و ضبط و از چرخه مصرف مردم خارج شد که بخشی از آن وارد صنعت و بخشی معدوم شده است.
وی افزود: امسال نیز همانند سال گذشته طرح ملی تشدید نظارت های دامپزشکی برای حفظ سلامت و بهداشت مردم اجرایی خواهد شد.