• | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 634538 تاریخ : 1401/12/21-19:15:04
,13,
اجرای طرح ملی تشدید نظارت بهداشتی محصولات پروتئینی تا پایان ماه رمضان

اجرای طرح ملی تشدید نظارت بهداشتی محصولات پروتئینی تا پایان ماه رمضان

رییس سازمان دامپزشکی کشور، از طرح ملی تشدید نظارت و کنترل بهداشتی محصولات دامی با منشأ فرآورده های خام دامی در تعطیلات نوروز تا پایان عید سعید فطر سال 1402 خبر داد.

به گزارش بانک و صنعت، سید محمد آقامیری در نشست خبری پایان سال در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این طرح نظارت از 13 اسفندماه امسال شروع شده است افزود: طبق وظیفه سازمانی مدیریت و نظارت بر فعالیت کشتارگاه ها، مراکز تولید، مراکز عرضه و بازار را داریم.

شروع فعالیت کشتارگاه ها از 2 فروردین ماه 1402
معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: امسال کار ما تشدید نظارت بهداشتی بر فعالیت کشتارگاه ها است به طوری که از روز دوم فروردین ماه 1402 تمامی کشتارگاه های دام و طیور فعال خواهند بود تا گوشت قرمز و مرغ در ایام تعطیل به دست مردم برسد.
وی تصریح کرد: در ایام تعطیل نوروز ناظرین بهداشتی و شرعی ما بر محصولات پروتئینی با منشأ خام دامی در مراکز تولید، عرضه و کشتارگاه ها و بازار حضور خواهند داشت.
آقامیری از افزایش 40 تا 42 درصدی تشدید نظارت ها خبر داد و گفت: سال گذشته در پی تشدید نظارت ها 700 تن گوشت مرغ و 240 تن گوشت قرمز شناسایی و ضبط و از چرخه مصرف مردم خارج شد که بخشی از آن وارد صنعت و بخشی معدوم شده است.
وی افزود: امسال نیز همانند سال گذشته طرح ملی تشدید نظارت های دامپزشکی برای حفظ سلامت و بهداشت مردم اجرایی خواهد شد.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران