• | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 134549 تاریخ : 1394/02/28-04:27:36
,2,16,17,
 فلسفه ایجاد پست بانک ایران حمایت از مناطق روستائی و محروم است

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس:

فلسفه ایجاد پست بانک ایران حمایت از مناطق روستائی و محروم است

فلسفه ایجاد پست بانک ایران حمایت از مناطق روستائی و محروم است که نوع خدمت‌رسانی آن با سایر بانکها متفاوت است.

 

 

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل ازروابط عمومی پست بانک ایران: دکتر رضا رحمانی رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در مراسم پنجمین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات(فاوا) با بیان مطلب فوق گفت: پست‌بانک‌ایران درمناطق محروم و کم‌برخوردار حضور مؤثری دارد و توانسته است سهم عمده‌ای در کاهش مشکلات مالی و اقتصادی روستائیان و مناطق مذکور داشته باشد. 
رحمانی ماهیت خرده‌بانکداری پست بانک ایران را جهت کاهش شکاف اقتصادی و توسعه عدالت اجتماعی، همگام با برنامه‌های دولت دانست و اظهارداشت: با توجه به نقش کلیدی این بانک در محرومیت‌زدائی، اشتغالزائی و حمایت از کسب و کارهای کوچک درمناطق روستائی و غیربرخوردار کشور، رویکرد بر دولتی‌ماندن این بانک بیش از گذشته احساس می‌شود.
وی ابراز امیدواری کرد: لازم است نمایندگان مجلس شورای اسلامی کمک کنند تا این بانک کماکان دولتی بماند تا بتواند با حمایت مجلس و دولت بیش از گذشته در مناطق روستائی و محروم کشور خدمت‌رسانی کرده و ضمن محرومیت‌زدائی موجب رونق اقتصادی این مناطق شود. 
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه فناوری اطلاعات و ارتباطات در بهبود فضای کسب و کار در کشور نقش بسزائی دارد گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با درک اهمیت نقش ICT در بهبود فضای کسب و کار در این بخش، حرکت جهادی را آغاز کرده است.
رحمانی عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی در تدوین برنامه ششم توسعه کشور از حمایت‌های بخش خصوصی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اتاق فکر خود بهره می‌برد.
وی با اشاره به اینکه امروزه تمام کشورهای پیشرفته دنیا در عرصه های فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌اند بیان داشت این امر نشان می‌دهد تا چه اندازه این عرصه می‌تواند در توسعه کشور مؤثر باشد.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بیش از 80 درصد مردم ایران سواد فاوا دارند و 17درصد دانشجویان کشور نیز فارغ التحصیل این عرصه هستند که این امر نشان می‌دهد برای توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور آمادگی لازم را داشته و باید از این فرصت بهره ببریم.
رحمانی تأکید کرد: فناوری اطلاعات و ارتباطات بهترین فرصت برای اجرای عدالت در جامعه فراهم می‌کند. به عنوان مثال با توسعه بحث آموزش الکترونیکی در زمینه بهداشت الکترونیکی و خدمات نوین کشاورزی در مناطق محروم می‌توان عدالت را برقرار کرد.
وی اضافه کرد: تولید ملی باید به یک نهضت تبدیل شود و از تمام اپراتورهای تلفن همراه و شرکت‌های فعال در حوزه ICT در خواست داریم برای رونق این بخش اهمیت جدی قائل شوند.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی درپایان بر اهمیت افزایش تولید نرم‌افزارهای بومی نیز تأکید کرد و گفت: در این حوزه 85 محور توسط مرکز پژوهش‌های مجلس شناسائی شده است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران