وی افزود: این در شرایطی است که امروز مهمترین چالش زنجیره تولید محصولات کشاورزی مشکلات حلقه های قبل و بعد از حلقه تولید است.
موسوی تصریح کرد: اتحادیه ها، تعاونی ها و تشکل های بخش کشاورزی با برخورداری از ظرفیت های گسترده قانونی و زیرساخت ها و حضور در بطن عرصه های تولید و همچنین متعلق به جامعه هدف بخش کشاورزی هم در تأمین، تدارک و توزیع نهاده ها وهم در حوزه های اجرای تولید در زمینه های صادرات، بازاریابی و بازار رسانی محصولات کشاورزی واجد ظرفیت گسترده ای است که در صورت ساماندهی، حمایت، هدایت و نظارت کارآمد می تواند نقش اساسی در پویایی و برابری اقتصاد تولید بخش کشاورزی و… ایفا کند.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران همچنین خاطر نشان کرد: این مهم بیش از هر چیز نیازمند اصلاح ساختار، ارتقا دانش فنی و حمایت تسهیلاتی است.
وی گفت: نیازمند عزمی راسخ و همتی جدی برای پویایی بیش از پیش شبکه تعاونی های روستایی و کشاورزی در کشور هستیم.
موسوی در ادامه با بیان این مطلب که در حال حاضر بیش از پیش به مدیرانی شجاع، خلاق، پیگیر و دلسوز در مجموعه سازمان نیاز داریم بیان داشت: در حال حاضر در مقطع زمانی حساسی به سر می بریم که عملکرد هوشمند در آن از اهمیت به سزایی برخوردار است.