شماره: 513421 تاریخ : 1399/03/06-03:39:29

مرکز آمار اعلام کرد؛

فروردین امسال 22 هزار تن گوشت قرمز تولید شد

مرکز آمار کشور اعلام کرد: فروردین امسال در مجموع 21 هزار و 900 تن گوشت قرمز از ذبح انواع دام در کشتارگاه های رسمی کشور تولید شده که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر دام ها است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، مرکز آمار، نتایج آمارگیری کشتار دام کشتارگاه های رسمی کشور در نخستین ماه سال 99 را منتشر کرد. براساس این گزارش 12 هزار و 100 تن گوشت گاو و گوساله تولید شده است و می توان گفت که 55.4 درصد از کل گوشت قرمز تولید شده مربوط به ذبح گاو و گوساله است.

همچنین گوشت گوسفند و بره با هفت هزار و 900 تن، بز و بزغاله با یک هزار و 420 تن و سایر انواع دام با 421 تن، به ترتیب 36.2 درصد، 6.5 درصد و 1.9 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه های کشور در فروردین 1399 با عملکرد ماه مشابه سال 1398 نشان دهنده افزایش 2 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه های رسمی کشور است.

تغییرات مقدار تولید گوشت نسبت به ماه مشابه سال قبل برای گوسفند و بره چهار درصد کاهش، برای بز و بزغاله 15 درصد افزایش، برای گاو و گوساله پنج درصد افزایش، و برای شتر و بچه شتر 13 درصد کاهش داشته و برای گاومیش و بچه گاومیش تقریباً بدون تغییر بوده است.


URL: https://www.bankosanat.ir:443/News/فروردین-امسال-22-هزار-تن-گوشت-قرمز-تولید-شد.bos