شماره: 515918 تاریخ : 1399/04/24-10:39:07

رشد 39 درصدی تولید گوشت قرمز در خرداد99

مرکز آمار اعلام کرد که در خرداد ماه کشتارگاه های رسمی 30 هزار و 400 تن گوشت قرمز تولید کردند و نسبت به مدت مشابه سال گذشته 39 درصد رشد داشت.

به گزارش بانک و صنعت، نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاه های رسمی کشور در خرداد ماه سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 17 هزار و 200 تن، 56.4 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 10 هزار و 500 تن، بز و بزغاله با 2 هزار و 100 تن و سایر انواع دام با 623 تن، به ترتیب 34.5 درصد، 7 درصد و 2.1 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه های رسمی کشور در خرداد 1399 با ماه مشابه 1398، نشان دهنده افزایش 39 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است.

مقدار تولید گوشت در خرداد 1399 نسبت به ماه مشابه سال 1398 برای گوسفند و بره 40 درصد، برای بز و بزغاله 24 درصد، برای گاو و گوساله 41 درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش 48 درصد، و برای شتر و بچه شتر 10 درصد افزایش داشته است.

نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می دهد مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه های رسمی کشور در خرداد 1399 نسبت به اردیبهشت 1399 در حدود 1.5درصد کاهش داشته است.


URL: https://www.bankosanat.ir:443/News/رشد-39-درصدی-تولید-گوشت-قرمز-در-خرداد99.bos