شماره: 517738 تاریخ : 1399/05/22-05:50:27

تولید گوشت قرمز 19 درصد افزایش یافت

مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه های رسمی کشور در تیر 1399 نسبت به خرداد 1399 در حدود 19 درصد افزایش داشته است.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از مرکز آمار ایران، نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاه های رسمی کشور در تیر ماه سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام های ذبح شده در کشتارگاه های رسمی کشور در ماه تیر 1399 جمعاً 36.2 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 20.4 هزار تن، 56.3 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 12.4 هزار تن، بز و بزغاله با 2.7 هزار تن و سایر انواع دام با 709 تن، به ترتیب 34.2 درصد، 7.5 درصد و 2 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه های رسمی کشور در تیر 1399 با ماه مشابه 1398، نشان دهنده افزایش 44 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در تیر 1399 نسبت به ماه مشابه سال 1398 برای گوسفند و بره 46 درصد، برای بز و بزغاله 35 درصد، برای گاو و گوساله 45 درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش 95 درصد افزایش، و برای شتر و بچه شتر 24 درصد کاهش داشته است.

نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می دهد مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه های رسمی کشور در تیر 1399 نسبت به خرداد 1399 در حدود 19 درصد افزایش داشته است.


URL: https://www.bankosanat.ir:443/News/تولید-گوشت-قرمز-19-درصد-افزایش-یافت.bos