شماره: 514411 تاریخ : 1399/03/25-03:16:02

تولید 30 هزار تن گوشت قرمز در اردیبهشت 99

براساس اعلام مرکز آمار در اردیبهشت ماه امسال 30 هزار و 900 تن گوشت قرمز در کشتارگاه های رسمی کشور تولید شده که نسبت به فروردین ماه 41 درصد افزایش تولید داشته است.

به گزارش بانک و صنعت، گزیده نتایج ماه اردیبهشت آمارگیری کشتار دام کشتارگاه های رسمی کشور از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد. سهم گوشت گاو و گوساله در تولید گوشت قرمز بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 17 هزار و 200 تن، 55.7 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است.

گوشت گوسفند و بره با 11 هزار تن، بز و بزغاله با 2 هزار و 100 تن و سایر انواع دام با 552 هزار و 200 تن، به ترتیب 35.7 درصد، 6.8 درصد و 1.8 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه های رسمی کشور در اردیبهشت 1399 با ماه مشابه 1398، نشان دهنده افزایش 23 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است.

تغییرات مقدار تولید گوشت در اردیبهشت 99 نسبت به ماه مشابه سال قبل برای گوسفند و بره 17 درصد افزایش، برای بز و بزغاله 17 درصد افزایش، برای گاو و گوساله 29 درصد افزایش، برای گاومیش و بچه گاومیش 22 درصد افزایش و برای شتر و بچه شتر 15 درصد کاهش داشته است.


URL: https://www.bankosanat.ir:443/News/تولید-30-هزار-تن-گوشت-قرمز-در-اردیبهشت-99.bos