• | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 490778 تاریخ : 1398/06/25-09:35:21
,5,22,
21 میلیارد تومان برای توسعه و نوسازی شبکه برقرسانی شهرستان دشتی هزینه شد

21 میلیارد تومان برای توسعه و نوسازی شبکه برقرسانی شهرستان دشتی هزینه شد

فرماندار دشتی گفت: در راستای تامین انرژی پایدار 21 میلیارد تومان برای توسعه و نوسازی شبکه برقرسانی این شهرستان هزینه شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، فرماندار دشتی روز دوشنبه  در جمع مسئولان این شهرستان گفت: با این اعتبار 70 پروژه برای توسعه و نوسازی شبکه  برقرسانی در شهرهای خورموج، شنبه و بادوله  و 60 روستای دشتی اجرایی شد.

عبدالله نادری افزود: با اجرای  پروژه برق  دهستان کبگان و روستاهای ساحلی دشتی تقویت و ضعف ولتاژ برق این منطقه برطرف شد.

وی اضافه کرد: همچنین با اجرای پروژه برقرسانی به سایت پرورش میگوی مند، برق  720 هکتار مزرعه پرورش میگو تامین شد و باعث رضایت مندی پرورش دهندگان میگو و افزایش برداشت میگوی در این سایت خواهد شد. 

نادری اظهارداشت: با اجرای  پروژه های برقرسانی در دشتی در تابستان امسال شاهد برق پایدار در تمام نقاط شهرستان و با کمترین خاموشی  بودیم.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران