آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 102895 تاریخ : 1393/09/16-01:14:18
,2,16,17,
گزارش عملکرد هفت ماهه بانک توسعه صادرات منتشر شد

گزارش عملکرد هفت ماهه بانک توسعه صادرات منتشر شد

گزارش عملکرد هفت ماهه نخست سالجاری بانک توسعه صادرات در حوزه های مختلف ارائه تسهیلات و خدمات منتشر شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات، این گزارش آماری از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه با در نظر گرفتن شاخص های اصلی بانک به شیوه‌ مقایسه ای روند رشد و یا افت این شاخص ها را به نسبت سال گذشته مورد بررسی قرار داده است.

آنچه در ذیل می آید خلاصه ای از این گزارش است:

بیست مشتری اول بانک توسعه صادرات در حوزه هایی چون صنعت، برق و انرژی و نفت و پتروشیمی در مجموع 63 درصد از مانده تسهیلات اعطایی را به خود اختصاص می دهند و 37 درصد مابقی مربوط به سایر شرکت های تولیدی و خدماتی است.

ترکیب تسهیلات پرداختی از محل منابع مختلف نشان می دهد ، تسهیلات ارزی و ریالی پرداختی نسبت به مهرماه سال گذشته به ترتیب 41 درصد و 24 درصد رشد نشان می دهد. با توجه به جایگزینی صندوق توسعه ملی به جای حساب ذخیره ارزی استفاده از منابع صندوق توسعه ملی نسبت به سال گذشته قریب به 200 درصد رشد داشته است.

اعتبار اسنادی داخلی ریالی صادره نسبت به سال گذشته در مقطع مهر ماه، رشد قابل توجهی را نشان می دهد و از رقم 811 میلیارد ریال در مهرماه 92 به بیش از یک هزار و 100 میلیارد ریال در مهرماه 93 بالغ گردیده است. البته با توجه به بخشنامه بانک مرکزی مبنی بر اخذ وثیقه غیرمنقول و یا سپرده 100 درصدی از مشتریان، روند رو به رشد اعتبار اسنادی داخلی را با کندی مواجه نموده است.

گرچه تعداد ضمانتنامه های ارزی صادره نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیری نشان می دهد که ناشی از تحریم و محدود شدن تعداد کشورهای طرف قرارداد می باشد اما درمجموعه تعداد کل ضمانت نامه های  نسبت به مهرماه سال گذشته افزایش یافته و 10 درصد رشد را نشان می دهد.

مبلغ ضمانت نامه های ریالی صادره در مهرماه 92 از 524 فقره به یک هزار فقره در مهرماه 93 رسید که بیانگر رشد 90 درصدی است.

ضمانتنامه های ریالی صادره نسبت به مدت مشابه سال گذشته ، تقریبا دو برابر شده است که اغلب به ترتیب مربوط به مشتریان شعب میرداماد، اراک ، سنندج ، کیش، سمنان و مرکزی می باشد.

افزایش مانده اعتبار اسنادی و بروات مدت دار از 20 میلیارد ریال در پایان شهریور ماه سال جاری به 236 میلیارد ریال مربوط به اعتبار اسنادی صادره در شعبه ساری بوده است

مانده تسهیلات ریالی در حالیکه در مهرماه 92 رقم 19 هزار میلیاردریال را به خوداختصاص داده است در مهرماه 93 این رقم به بیش از 22 هزار میلیارد ریال بالغ شد.

در مهرماه 92 مانده ضمانتامه های ریالی پرداخت شده 20 میلیاردریال بوده است این رقم در مهرماه 93 بدون تغییر باقی مانده است.

رقم مربوط به مانده تسهیلات ریالی و ارزی در مهرماه 92 ، نزدیک به 89 هزار میلیارد ریال بوده است که این عدد در مهرماه 93 به بیش از 96 هزار میلیارد ریال افزایش یافت.

بررسی ها نشان می دهد در بخش مانده طرح و سرمایه درگردش ، رقم مربوط به مانده اصل تسهیلات اعطایی سرمایه در گردش در مهرماه 92 نزدیک به 28 هزار میلیارد ریال بوده است که در مهرماه 93 به بیش از 31 هزار و ششصد میلیارد ریال فزونی یافته است. همچنین مانده اصل تسهیلات اعطایی طرح ازنزدیک به 52هزار و 400 میلیارد ریال در مهرماه 92 به نزدیک به 56 هزار میلیارد ریال در مهرماه 93 بالغ گردید.

تسهیلات پرداختی ارزی از 382 میلیون دلار در مهرماه 92 به 535 میلییون دلاردر مهرماه 93 رسید که رشد چهل درصدی را نشان می دهد.

مجموع تسهیلات پرداختی ریالی و ارزی نیز که بیش از 22 هزار میلیارد ریال در مهرماه 92 بوده به بیش 28 هزار میلیاردریال در مهرماه 93 فزونی یافت که بیانگر رشد 28 درصدی در بخش یاد شده است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 223