به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، افتتاح این واحدها، طی مراسمی با حضور مدیر کل تامین اجتماعی استان اصفهان برگزار شد.
مدیرکل تامین اجتماعی اصفهان در این مراسم، باتاکید بر ارتقای کمی وکیفی خدمات این سازمان درسراسر استان گفت : هم اکنون دراستان اصفهان 65 درصد جمعیت تحت پوشش این سازمان قراردارند که به منظورتسهیل دراموروخدمات بیمه ای سازمان به مخاطبین وبیمه شدگان تاکنون 16 کارگزاری در استان اصفهان به مراجعین ارائه خدمت می کردند.
علی اصغر دادخواه خدمات نوین سازمان ازجمله اختصاص شماره تامین اجتماعی ( SSN) ، پرداخت متمرکز حقوق مستمری بگیران ، تشکیل پرونده بیمه ای الکترونیک ، بازرسی هوشمند و حذف دفترچه های درمانی را از اهم اقدامات در سال 95 برشمرد و تاکید کرد: این اداره کل با تمام ظرفیت و پتانسیل نسبت به عملیاتی نمودن موارد فوق اهتمام جدی دارد.
وی افتتاح کارگزاری تامین اجتماعی در ذوب آهن به عنوان بزرگترین منطقه صنعتی استان اصفهان را از افتخارات این سازمان دانست و افزود : تعداد 13 هزار بیمه شده می توانند از خدمات سازمان دراین کارگزاری بهره مند شوند ونیاز به مراجعه به شعب نیست.
دادخواه ابراز امیدواری کرد: با افتتاح کارگزاری ذوب آهن، کارگران با آرامش خاطر و دلگرمی بیشتر درمسیرتوسعه صنعت کشور حضور داشته باشند.