آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 491561 تاریخ : 1398/07/13-15:50:45
,17,6,
وزیر صمت در زمینه نهضت ساخل داخل با تمام وجود کار می‌کند/ تا میز پنجم 25 درصد ارزش واردات را داخلی سازی می‌کنیم

دبیر انجمن صنایع همگن قطعه سازان:

وزیر صمت در زمینه نهضت ساخل داخل با تمام وجود کار می‌کند/ تا میز پنجم 25 درصد ارزش واردات را داخلی سازی می‌کنیم

دبیر انجمن صنایع همگن قطعه سازان گفت: قطعات داخلی شده در میز اول تعمیق ساخت داخل در حوزه خودرو، تا 10 درصد ارزش واردات مشابه را در دست گرفته است و تا میز پنجم 25 درصد ارزش واردات را در این حوزه داخلی سازی می کنیم.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، آرش محبی نژاد در دومین میز تخصصی تعمیق ساخت داخل در صنعت خودرو بیان کرد: فکر نمی کردیم قراردادهای ساخت داخل به این سرعت به نتیجه برسد، این پیشرفت قابل توجه بوده است. 

او تاکید کرد: امسال سال رونق تولید است و امکانات کشور در این راستا بسیج شده اند که نقدینگی رونق تولید در مسیر تعمیق ساخت داخل هدایت شود. 

دبیر انجمن صنایع همگن قطعه سازان تصریح کرد: نقدینگی سرگردان جامعه با یک سری طرح ها باید جذب تولید مولد و تعمیق ساخت داخل شود.

محبی نژاد با بیان اینکه قطعات داخلی شده تا 10 درصد ارزش واردات مشابه را در دست گرفته است، گفت: تا میز پنجم 25 درصد ارزش واردات را داخلی سازی می کنیم. 

او در پایان افزود: وزیر صمت در زمینه نهضت ساخل داخل با تمام وجود کار می کنند و جانشان را در این راه گذاشته اند. 

گفتنی است که دومین میز تخصصی تعمیق ساخت داخل در صنعت خودرو امروز شنبه با حضور وزیر صمت در محل وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد.

میز اول تعمیق ساخت داخل در صنعت خودرو در حاشیه برگزاری نخستین نمایشگاه فرصت های ساخت داخل و رونق تولید در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی ایران در تهران برگزار شده بود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 239