وی افزود: در این نشست، شرکت ها به تبادل اطلاعات تخصصی با یکدیگر در حوزه واردات غلات، روغن و گوشت و… پرداختند. همچنین بحث صادرات کالا از جمله شیرخشک نیز مطرح شد که امیدواریم در آینده نزدیک به نتیجه برسد.
عضو هیأت مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده های دام و طیور ایران برگزاری این جلسه را برای طرفین مثبت ارزیابی کرد و گفت: اگر مشکلات انتقال ارز و تخصیص برطرف شود همکاری تجاری میان شرکت های ایرانی و قزاقستانی می تواند گسترش قابل توجهی پیدا کند.
این مقام مسؤول صنفی با تاکید بر ضرورت برگزاری نشست های مشترک میان تجار ایرانی با سایر کشورها اظهار کرد: برگزاری این جلسات باعث می شود آشنایی کافی و بهتری میان تجار کشورها صورت بگیرد و با تبادل نکات فنی و ظرفیت های طرفین به نیازسنجی دقیق تری از بازارهای هدف دست پیدا کنیم.
طیبا طیبا با بیان این مطلب که در سال های اخیر به دلیل تحریم، شیوع ویروس کرونا، افزایش هزینه ها و … بیشتر تعاملات میان تجار از طریق فضای مجازی انجام شد، تصریح کرد: آشنایی و تعامل میان تجار از طریق فضای مجازی زیان های بسیاری را به فعالان اقتصادی وارد کرده و تجار ایرانی از این شیوه تعامل متضرر شده اند زیرا برخی از شرکت ها صوری و غیرواقعی هستند.
وی با بیان اینکه اطمینانی به تعامل تجاری از طریق فضای مجازی نیست، خاطرنشان کرد: اگر مشکلات ناشی از تحریم ها و نقل و انتقال ارز برطرف شود بدون تردید با تبادل هیأت های تجاری می توان سطح مراودات تجاری میان ایران با سایر کشورها را گسترش مطلوبی داد.
عضو هیأت مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده های دام و طیور ایران اظهار کرد: بدون تردید با اعزام هیأت های تجاری و برگزاری مذاکرات B2B است که فعالان تجاری می توانند به ارزیابی دقیقی از عملکرد شرکت ها و وضعیت بازارهای هدف دست پیدا کنند.